Inna și Deliric s-au logodit, iar artista nu a putut păstra vestea cea mare doar pentru ea, așa că a postat imediat o imagine în mediul online, moment în care oamenii au început să o felicite într-un număr foarte mare.

Inna și Deliric s-au logodit, după aproape trei ani de relație

Inna și Deliric și Deliric formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară și nu numai, având în vedere că artista are mii de fani și peste hotare. Este una dintre puținele artiste care a reușit să facă senzație și în afară și nu poate decât să fie mândră de reușitele sale. Nu îi merge bine doar din punct de vedere al carierei, ci și pe plan personal. De când l-a cunoscut pe viitorul ei soț, în anul 2020, totul s-a schimbat în viața sa.

Este foarte fericită alături de el, iar acum are și mai multe motive de bucurie, deoarece Deliric și-a făcut curaj și a cerutâ-o în căsătorie. Cântăreața nu a dat încă niciun detaliu despre cerere și despre nimic, păstrând discreția ca și la începutul relației lor, preferând să se bucure departe de camerele de filmat de aceste momente, dar cu toate acestea nu s-a putut abține să nu posteze o imagine cu inelul de logodnă, în mediul online.

Văzând această imagine, în care frumoasa artistă le-a arătat fanilor ei inelul de logodna, unii dintre ei nu s-au putut abține și i-au transmis în comentarii toate gândurile lor bune legate de vestea pe care le-a dat-o. Mulți sunt nerăbdători să o vadă pe Inna mergând în fața altarului și se bucură enorm pentru toate lucrurile bune care i se întâmplă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

„Congratsss!!! Beyonce si Jay z our own 🇷🇴 version, oameni exceptionali , artisti minunati , va doresc tot binele pe care il meritati.”, „Felicitări!!!! 🥰🥰🥰”, „Omg congrats queen!!! 😍👏👏👏👏 best way to start the year ❤️”, „Soarele si Luna … Felicitari! ❤️”, „Wohooo 🥰💍 Felicităriii 🥳🥳”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Inna.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.