Mihai Morar a dat câteva detalii despre starea de sănătatea a fiicei sale, Roua, care a suferit o intervenție complicată, în urmă cu aproximativ două luni care nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe întreaga familiei. Tatăl ei a luat o pauză de la carieră și a preferat să îi fie alături zi și noapte.

Mihai Morar, despre starea de sănătate a fiicei sale

Ultimele luni din viața lui Mihai Morar nu au fost tocmai cele mai bune. Dacă pe plan profesional totul i-a mers de minune, nu poate spune același lucru și despre planul personal. Când fiica lui cea mică s-a îmbolnăvit de pneumonie și a fost nevoită să se opereze, omul de radio a simțit că situația este mult mai gravă decât părea inițial. Nu a trecut niciodată printr-un moment la fel de dificil precum acesta, fiind după părerea sa o cumpănă pe care a avut-o de trecut din punct de vedere personal.

Finalul anului 2022 a fost unul care l-a făcut se gândească, până la urmă, care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață pentru el. S-a oprit, a privit în urmă și a realizat că nu are nici măcar rost să își facă planuri pentru anul 2023, singurul lucru la care spera era ca Roua, cea mai mică dintre fiicele sale, să scape cu viață, ceea ce s-a și întâmplat. Îi este greu să discute despre clipele de coșmar prin care a trecut alături de familia lui, chiar și la două luni distanță de la intervenție.

„Am fost speriați, dar sperietura n-a fost gratuită, adică nu e sperietura unui părinte panicat – Aoleu, ce i se întâmplă copilului meu, că-i curge nasul?! A fost o problemă foarte gravă, din moment ce de la un spital de pediatrie au trimis-o la un spital de copii direct la secția de pneumologie, fiind o pneumonie cu pleurezie, cu acumulare de lichid la plămâni. Cred că a fost una dintre cele mai grele vămi pe care le-am avut de trecut de când avem copiii, nici cu gemenele n-am trecut prin asta. Altfel, a fost un final de an greu, ca o cumpănă, din punct de vedere personal, vorbesc și despre sănătatea celor apropiați, despre toată încărcătura asta…

Și nu doar pentru mine, am simțit că 2022 a venit cu un final din ăsta în care a trebuit să decontăm, fiecare, a trebuit să ne oprim, chiar dacă nu voiam noi să ne oprim, ne-au oprit viața, starea de sănătate a celor dragi și ne-au făcut să ne uităm un pic în oglindă, în perioada asta cât am avut liber de sărbători, și să ne întrebăm ce contează cu adevărat. Ăsta e și motivul pentru care nu mi-am pus nimic în plan. Nu mi-am pus rezoluții, cum se zice mai nou”, a declarat Mihai Morar, potrivit viva.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Din fericire, Roua a scăpat cu bine de această intervenție grea pe care a avut-o, iar cel mai mare noroc l-au avut părinții ei cu faptul că au întâlnit în calea lor cadre medicale dedicate, care au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a o ajuta pe micuță. Mihai Morar este recunoscător pentru faptul că micuța lui a scăpat cu viață și a dezvăluit că, pentru o vreme, ea nu va merge la grădiniță, deorece afre nevoie să se recupereze mai ales că are și imunitatea sa este foarte scăzută.

„Roua e bine acum, e în refacere. Acum, fiind cu imunitatea scăzută, după povestea asta, n-o să meargă la grădiniță până dau ghioceii, la primăvară, dar ea e vioaie, are o stare clinică bună. Nu neapărat s-au schimbat, pentru că prioritățile sunt aceleași, familia rămâne prioritatea numărul 1, dar sunt momente când trebuie să renunți… Fiind și în zodia Balanței, mereu în căutarea echilibrului – nu înseamnă că-l găsesc mereu! – am nevoie de cele două talere, personal și profesional, și mereu ziceam să găsesc echilibrul.

Citeste si:
De ce nu poate merge fiica Ronei Hartner la mormântul mamei sale:...
De ce nu poate merge fiica...

Nu, sunt momente în care nu mai poți să găsești echilibrul, sunt momente în care trebuie să dai toată atenția ta în zona asta a familiei. Exact atunci, noi aveam cea mai importantă campanie anuală a radioului, Orașul faptelor bune, și a trebuit să plec de acolo și să las totul. Ceea ce pentru egoul omului de radio este cumva de neiertat, e foarte greu să renunți la ceva ce visezi să faci tot anul, cea mai frumoasă săptămână a noastră de radio, să trebuiască să-ți vezi doar de familie”, a mai zis el, conform sursei citate anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.