Mihai Morar a făcut un video, pe canalul lui de YouTube, în care a vorbit despre motivul absenței sale de pe rețelele sociale, de la radio, dar și de la Orașul Faptelor Bune. Fiica acestuia, Roua, a fost internată și operată, în urma unui diagnostic pe care l-a primit, iar prezentatorul a fost distrus și și-a găsit cu greu puterea de a vorbi despre asta.

Mihai Morar, despre operația fiicei sale

Ultima perioadă din viața lui Mihai Morar și a familiei sale a fost una de coșmar, fiindcă mezina familiei a fost diagnosticată cu pneumonie cu acumulare mare de lichid, motiv pentru care a fost operată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Cadrele medicale au făcut tot ceea ce era mai bine pentru cea mică și au încercat să o ajute să se simtă cât de cât în regulă în salonul de spital, mai ales că nu mai văzuse unul vreodată, motiv pentru care omul de radio a fost profund impresionat.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi.

Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.”, a declarat Mihai Morar, canalul lui de YouTube.

Cel mai tare l-a durut faptul că nu a putut face nimic pentru fiica sa bolnavă. Nu a știut nici cum să îi explice acesteia de ce anume se află într-un spital și de ce trebuie să se opereze, având în vedere că are doar trei ani. Mihai Morar a fost marcat de toate cele întâmplate la spital, Roua fiind operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără nicio altă intervenție.

Citeste si:
Cum se simte fiica lui Mihai Morar, la două luni de la operație: „O...
Cum se simte fiica lui Mihai...

Ceea ce l-a emoționat și mai tare este faptul că micuța lui i-a spus unuia dintre medici, în momentul în care a fost externată, că vrea să devină medic, moment în care omului respectiv i-au dat lacrimile. Tatăl ei a recunoscut că nu este la fel de puternic precum fiica sa și că încearcă să găsească din nou sennsul în ceea ce face, doar că îi este foarte greu, fiind mai vulnerabil ca oricând, dar sincer cu fanii lui.

„Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este sigur cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât asta, cum să-i spui unui copil de 3 ani pentru prima oară într-un spital, că-l iei de lângă mama lui și îl urci pe masa de operații. Doamna anestezist a luat-o de mână după o noapte de perfuzii și i-a spus că merge să o dea cu praf de zâne. Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Pacientul s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Mihai Morar, iar la externare, i-a spus unuia dintre medicii rezidenți când i-a scos cateterul de la gâtuț, ”eu când o să cresc mare, o să lucrez cu tine”, asta i-a spus Roua medicului și în momentul ăla am văzut ochi umezi pe chipul omului. Eu încă... vă recunosc, sunt marcat, sunt mai puțin puternic decât Roua, încerc să găsesc din nou sens în ceea ce fac, deși mi-e greu. Sunt mai vulnerabil decât oricând, însă prefer să fiu sincer cu voi, prefer să fiu drept, nu corect.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.