Mihai Morar, realizatorul podcastului „Fain & Simplu", a reușit ca pe 15 octombrie să aducă aproape oameni, idei, concepte, și să le dea o formă, iar forma se numește simplu, dar nu simplist, "FAIN & SIMPLU x ATENEU".

„FAIN & SIMPLU x ATENEU" a fost de fapt o primă întâlnire, o primă conferință, pe care Mihai Morar a propus-o comunității lui, conferință în cadrul căreia i-a avut invitați pe Profesor Doctor Constantin Dulcan și Profesor Doctor Vlad Ciurea, pe de o parte, dar și pe, Raluca Anton, Doctor în Psihologie, și Paul Olteanu, Master Trainer & Coach.

„O conferință despre „creier și suflet". La final vom vedea dacă adevărul e în „Ascultă-ți inima, creierule!" sau „Vezi-ți de creierul tău, inima!", povestea Mihai Morar cu doar câteva ore înainte să înceapă.

Ateneul a fost plin. Toate scaunele au fost ocupate. Cele aproape 800 de bilete s-au vândut într-un timp record, în 48 de ore. A fost uman și magic. A fost ceresc și pământesc. A fost minte și suflet.

„Le mulțumesc profesorilor Constantin Dulcan și Vlad Ciurea pentru conversația care a deschid evenimentul. Un regal și un duel intelectual, dar amical, între Creier (Dr. Ciurea) și Inimă ( Dr. Dulcan). Cine a câștigat? INIMA și Creierul. Le mulțumesc dragilor de ei, Raluca Anton și Olteanu Paul, care s-au văzut ieri pentru prima oară în viață...direct pe scenă. La Ateneu. Adorabili împreună, impecabili separat. Dar și împreună. Au avut, la prima simțire, o chimie perfectă între ei, iar conversatia a fost alchimie minunată între creier-suflet.", a mai povestit omul care se vrea „Fain & Simplu".

Evenimentul s-a încheiat cu un concert pentru creier și inimă susținut direct pe scena Ateneului Român de formația Violoncellissimo, un regal la final care l-a inspirat pe Mihai Morar să concluzioneze simplu și din suflet.

Citeste si:
Mihai Morar, despre perioada în care fiica lui a fost internată și...
Mihai Morar, despre perioada...

„Vă mulțumesc tuturor că îmi dați șansa de a-mi face meseria. Mi-am dat seama aseară că asta e meseria mea: de a asculta și de a conecta oameni. Și e minunat să vorbești prin cuvintele și emoțiile oamenilor. Abia aștept să ne revedem la următoarea conferință și întâlnire. O vom anunța foarte curând.".


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.