Certurile dintre concurenți se țin lanț la Survivor România și nu au loc doar între adversarii, ci și între concurenți aceleiași echipe. Recent, în centrul atenției au fost DOC și Jorge, despre care colegii lor nu au avut ceva prea frumos de zis.

Survivor România a adus în atenția publicului un nou scandal

Competiția Survivor România este una care îi pune la încercare pe concurenți nu doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere psihic. DOC, de exemplu, încearcă să rămână o persoană puternică, în ciuda faptului că îi sunt aduse multe critici din partea colegilor care, după părerea lui, vor doar să scape de el. Faimosul a promis că va continua să dea tot ce are mai bun pe traseu.

„Stau în umbră acolo și mă seacă. Încearcă să mă mănânce un pic și e ok, este foarte în regulă se se întâmple asta. Poate de aia am venit aici. Sunt aici să dovedesc ca într-un basm că binele triumfă. Urmează să vină un joc de imunitate și vor să scape de mine.

N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului. Eu sunt făcut din lumină, uite cum strălucește pe mine! Nu poți să stingi lumina mea, nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui, se chemă eu-lumina”, a zis DOC, la Survivor România.

DOC nu s-a lăsat intimidat de criticile colegilor lor, pentru că știe foarte clar care este scopul lui în concurs. Artistul își dorește să își facă fiica mândră și nu ezită să afirme lucrul acesta ori de câte ori are ocazia, fiind convins că răutatea celor din jur nu îl va face să renunțe la misiunea sa.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

„Tac-tu unește oameni, tac-tu schimbă lumea. Am venit aici să-i spun lui fii-mea asta, iar șerpii n-au cum să mă facă să plec de la misiunea mea”, a mai zis DOC.

Jorge nu este nici el pe placul colegilor lor, iar toate gesturile pe care le face, probabil cu bună intenție, nu sunt văzute cu ochi buni de către colegii lor. De exempu, la un moment dat, Faimoșii mâncau niște cocos, iar Jorge a propus să spargă niște nuci și pentru fete, ceea ce a făcut-o pe Vica Blochina, în primă fază să comenteze, spunând că Faimosul vrea să pară altfel, ca de fiecare dată.

„Ca de obicei, Jorge care vrea să pară foarte altfel decât e în realitate, a venit cu o propunere… El a spart un cocos, eu cred că în tot concursul ăsta a spart trei, din care doi i-a mâncat singur în colț”, a zis Vica Blochina.

Citeste si:
Ce a învățat Remus Boroiu în urma participării la Survivor. Cum a...
Ce a învățat Remus Boroiu în...

DOC și Ionuț Iftimoaie au avut și ei ceva de zis la adresa colegului lor, pentru că s-au simțit direct vizați de spusele lui. Aceștia au considerat că doar le-a fost atrasă atenția pentru ceva ce nu au făcut, nu că ar fi fost în adevăratul sens al cuvântului o propunere.

„Pe mine mă deranjează. A fost un jorge-ism. Nu te mai pune într-o lumină bună, extraordinarul, frumosul…Jorge este inclus în jorge-ism. Nu veni cu de-astea la mine, că eu văd prin tine ca prin sticlă. Eu nu stau la vrăjeală din asta, eu te expun (…) Te apuci tu să faci pe lupul moralist, să ne pui pe toți într-o poziție de rahat în fața tuturor”, a zis Doc despre Jorge.

„A sunat ca un reproș că, vezi Doamne, mâncăm noi bărbații înaintea fetelor. Și-a dat seama că a spus o tâmpenie și apoi spune că a fost o propunere. Nu suntem proști ca să nu ne dăm seama care e diferența dintre și un reproș”, a zis la rândul Ionuț Iftimoaie.

Citeste si:
Ce probleme are DOC, după ce s-a întors de la Survivor România: „Nu...
Ce probleme are DOC, după ce...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.