DOC are ceva probleme, după revenirea sa de la Survivor România, despre care a adus vorba în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând. I-a luat câteva zile până când a reușit să își revină, iar soția lui i-a fost alături la fiecare pas, ba chiar l-a înțeles și în momentele în care simțea nevoia să stea singur.

DOC, despre Survivor România

Eliminarea lui DOC de la Survivor România a fost una cu totul și cu totul neașteptată atât pentru concurenții emisiunii de la Pro TV, cât și pentru mulți dintre fanii acesteia, pentru că toată lumea credea că el va fi cel care se va bucura de cele mai multe voturi și, cu toate acestea, lucrurile nu au stat deloc în felul acesta. Faptul că a fost eliminat a venit ca o ușurare pentru el, deoarece înainte de plecarea sa din concurs, a simțit că ajunsese la capătul puterilor și că nu mai poate continua, din cauza faptului că primea foarte mult hate din partea colegilor lui.

Întrebat ce schimbări a văzut la el, ca om, după ce s-a întors din Republica Dominicană, el a recunoscut că are o problemă clar în oferi un răspuns de care să fie mulțumit, pe motiv că încă o ceață la nivel mental. Nu doar mâncarea a fost cauza supărării pe care o simțea în Republica Dominicană, ci faptul că nu putea să scrie versuri, așa cum face de regulă, având nevoie în unele zile de un pix și de o foaie mai tare decât de hrană, după cum și-a amintit chiar el.

„Nu cred că sunt pregătit să răspund la întrebarea asta. Încă am o ceață la nivel mental și nu cred că pot să dau încă un răspuns de care să fiu satisfăcut.”, a declarat DOC, pentru fanatik.ro.

Chiar dacă are și ceva probleme, după revenirea în țară, raperul a precizat și faptul că a învățat foarte multe lucrurile în lunile petrecute departe de casă. Ei bine, fostul Faimos este, la momentul actual, mult mai recunoscător pentru viața pe care o are, pentru familia sa, pentru prieteni și chiar pentru ocupația lui, dar și pentru alte lucruri, care unora li se par ca fiind unele minore.

„De când m-am întors sunt mult mai recunoscător pentru viața pe care o am, aici incluzând familia, prietenii, ocupația, periuța de dinți.”, a mai zis el, pentru sursa citată.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.