Anca, soția lui DOC, a oferit un interviu sincer la foarte scurt timp după eliminarea fostului Faimos din emisiunea Survivor România. I-a fost greu să îl știe departe de ea și de fiica lor, dar a sperat că va rezista tot mai mult în concurs, pentru că știa cât de mult și-a dorit să participe și cât de important era concursul pentru el.

Cum s-au cunoscut DOC și Anca

DOC are o familie frumoasă de care este mândru și care a fost alături de el pe tot parcursul competiției Survivor România. Anca, partenera lui de viață, a suportat cu greu lipsa acestuia și chiar a declarat că nu ar mai putea accepta încă o dată să repete experiența și, mai degrabă, s-ar duce ea în junglă în locul lui, având în vedere câte a avut de suportat acolo. Deși a intrat în conflict cu mulți dintre colegii lui, femeia este de părere că Faimoșii nu aveau motiv de ceartă cu el, mai ales că a fost de fiecare dată corect și a luptat din greu să aducă puncte pentru echipă, deși starea lui psihică nu era deloc bună, cel puțin în ultimele două săptămâni din concurs.

De asemenea, ea a precizat că a plâns zile-n șir de dorul lui și că este nerăbdătoare ca artistul să se întoarcă acasă, unde este așteptat mereu. În timpul unui interviu acordat după eliminarea soțului ei din emisiunea de la Pro TV, ea și-a amintit cum l-a cunoscut pe fostul Faimos, specificând și că a fost greu, având în vedere că doar unul dintre ei era cunoscut, dar că s-a obișnuit repede și deja au mulți ani de relație. Toată lumea o numea „soția lui DOC” și se simțea ciudat, până când a realizat că nu este un lucru rău.

„A fost dificil la început, e foarte greu când doar unul din relație este cunoscut. Cumva celălalt riscă să-și piardă identitatea. Devii peste tot soția lui Doc, chiar și pentru oamenii care te cunoșteau dinainte. Am resimțit asta la început destul de negativ. Însă, cu timpul și după multe gânduri, am înțeles că nu e cazul, că nu e nimic negativ, că sunt o persoana diferită de el. Sincer, acum, acest apelativ de „doamna DOC” mă bucură. Adică, pe bune, stau în backstage la toate concertele.”, a declarat Anca, pentru cei de la fanatik.ro.

Povestea lor de iubire a început pe vremea când ambii lucrau într-un cazino, în urmă cu 16 ani. A fost chimie între ei, încă de pe atunci, dar au trecut 10 ani pânâ când s-au regăsit, iar el a reușit să o cucerească după toate acestea cu toate calitățile sale. A apreciat la el pasiunea pentru viață, pentru orice făcea, dar și faptul că era un bărbat implicat.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după. Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune…. Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut. Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere. Și da, discursurile le aud și acasă, o bucurie, nu-i așa?”, a mai povestit ea.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.