Maria Lungu i-a desființat pe Războinicii, după eliminarea sa de la Survivor România. Nu s-a înțeles prea bine cu aceștia și este de părere că aceștia și-au dorit ca ea să plece din concurs tocmai pentru că era prea puternică și o vedeau ca pe o amenințare.

Ce a spus Maria Lungu despre foștii ei colegi

Maria Lungu nu a făcut impresie bună la Survivor România, deși pe plan sportiv reușise să demonstreze faptul că este o femeie destul de puternică, pe care nimeni și nimic nu are cum să o distrugă atât de ușor. Comportamentul pe care l-a avut față de cei din echipa sa a fost și cel care a dus la eliminarea blondinei din concurs, după ce a fost nominalizată de către Războinici.

Deși nu a primit voturile necesare din partea celor din fața micilor ecrane, fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV a învățat niște lucruri foarte importante de care nu era tocmai conștientă până atunci. Ea a înțeles cât de importante sunt oxigenul și hrana, mai ales când începuse să i se umfle fața și singurul lucrul pentru care este mulțumită este faptul că nu a avut oglindă, pentru a se vedea.

„Am înțeles cât de important este oxigenul pentru creier și hrana pentru noi. Pentru că nu mai înțelegeam ce zic. Mie mi se umflase fața. Aveam mare noroc pentru că nu am avut oglindă în momentul ăla, pentru că era mai rău”, a declarat Maria Lungu, la Pro TV.

Cu câteva zile înainte de plecarea sa din Republica Domicană, după ce i se umflase fața, nu era în stare de nimic și tot ceea ce își dorea era să fie lăsată în pace. Maria Lungu avea o părere foarte bună despre ea și despre parcursul ei în competiție și este de părere că și Războinicii se temeau de ea, dar este conștientă că a greșit foarte tare, pentru că s-a bazat foarte mult pe ea. După ce a analizat puțin tot ceea ce s-a întâmplat în jungla Dominicană, a ajuns la concluzia că erau toți împotriva ei, deoarece știau că va veni momentul votului și nu voiau să dea unul în celălalt.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

„Nu era cazul să împăturesc mesajele cu ei. Și nu o să o spun cu niciun fel de rușine sau regret. Pentru că în momentul în care tu vezi în ce stare sunt eu, nu vii și ceri explicații de la mine. Ce vrei să fac? Cu fața umflată să pun acoperișul, să fac mâncare? De acolo a început, pentru că eu nu înțelegeam de ce nu eram lăsată în pace.

De mine ca și concurentă le era frică. Și eu credeam că sunt o concurentă bine pusă pe picioare. Survivor nu e doar despre punctele alea aduse. Erau și persoane care nu au adus niciun punct. A fost și greșeala mea pentru că m-am bazat foarte mult pe mine”, a mai zis blondina.

„Au fost momente în care am forțat ca să-i enervez pe ei. Ei mă urmăreau. Când vedeau că nu făceam ce vreau ei, mă atacau. Se băgau în seamă pe lucruri foarte aiurea. Erau toți împotriva mea pentru că știau toți că o să vină momentul votului și nu voiau să dea unul în altul.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

De exemplu, e situația în care Andrei au nominalizat-o pe Codruța, după a început cearta. Ei nu voiau să se dezbine. Eu le-am dat o săptămână ca să fie pace, roz și frumos. De ce nu s-au bătut pentru lider cât am fost eu acolo?”, a adăugat fosta Războinică.

Cristi Mitrea nu s-a mai putut abține și i-a adresat și el câteva cuvinte dure concurentei de la Survivor România. Acesta i-a spus că placa pe care a folosit, cum că acela este felul ei de a fi și oamenii ar trebui să o accepte fix așa, i se pare una învechită și că erau anumite situații în care cei șapte ani de acasă și buna creștere ar fi putut să o salveze.

„Placa asta mi se pare atât de învechită și un clișeu atât de ieftin, ‘Așa sunt eu, mă iei așa cum sunt, n-am simțit să…’. Până la urmă, sunt situații în viață în care buna creștere și 7 ani de acasă de acasă te salvează de la moarte. Atâta timp cât vă erijați în prostia asta imatură, după părerea mea, n-o să câștigați nimic niciodată”, a spus Cristi Mitrea, la Pro TV.

Citeste si:
Religia ar putea deveni materie opțională la BAC. Cum a reacționat...
Religia ar putea deveni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.