Maria Lungu a fost desființată de fanii emisiunii Survivor România, în secțiunea de comentarii. La foarte scurt timp după eliminarea sa din competiție, comentariile răutăcioase au început să apară și ele. Cei mai mulți sunt de părere că dacă ar fi avut un alt comportament, ar fi rezistat mult în concurs, mai ales că era foarte bună pe plan sportiv.

Maria Lungu i-a enervat și pe fanii emisiunii

Consiliul de eliminare al celei mai recente ediții Survivor România s-a terminat cu eliminarea Mariei Lungu. Comportamentul acesteia față de toți colegii ei, dar și față de adversari i-a enervat la culme pe Războinicii, care au profitat de faptul că au pierdut jocul pentru imunitate, așa că au propus-o pe ea pentru eliminare. Fosta iubită a lui Mircea Eremia nu doar că a fost dur criticată de echipa albastră, dar nu s-a aflat nici pe lista preferaților celor de acasă, care au considerat că nu merită să aibă parte de voturile lor.

Astfel, pentru Maria Lungu lupta în cadrul emisiunii de la Pro TV a ajuns la final, în cea de-a doua săptămână de concurs. Blondina a regretat că s-a ajuns aici, dar nu a avut nicio putere în acest sens fiind, cel mai probabil, conștientă și ea de faptul că nu a procedat tocmai bine.

Comentariile nu au fost nici ele unele pozitive pentru ea. Mulți au judecat-o pentru tot ceea ce a făcut în concurs, fiind de părere că nici colegii ei, nici publicul nu a eliminat-o, ci doar atitudinea ei față de oricine nu era de acord cu ea. Pentru unii, nu a avut deloc caracter și a demonstrat lucrul acesta, încă din prima zi. Cel mai mult i-a șocat pe internauți faptul că ea voia respect, doar că nu era capabil să dea dovadă de el la rândul său.

„A fost votată strict pentru caracterul ei. Lasă ca se întoarce la Casa Iubirii, daca nu, cu siguranța găsește ea o emisiune sa mai participe 😅 De învățat oricum nu a învățat nimic, va face la fel in continuare.”, „Nu colegii sau publicul au adus o aici , ci atitudinea ei față de oricine . Ea nu a arătat că spune lucrurile în fața , a arătat doar nesimțire. Adevărul este că nu are caracter, încă din prima zi s a legat de toți și de toate și ea voia respect sau sa nu fie votată . Până și oamenii de acasă au văzut cât de needucata este fătuca asta 👏 . Nu a știut să trăiască Intr un mediul , intr o echipa . Nu s a știut integra . Fătuca , când atâția oameni ,inclusiv publicul care nu te a votat , îți spun că ai problema , chiar ai una . Nu erai oricum un adevărat Survivor”, i-au transmis oamenii în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Cineva a spus că Maria Lungu are niște răni pe care nu le-a vindecat din trecut, iar prin felul ei de a fi nu a făcut altceva decât să dezvolte un mecanism de apărare și nimic mai mult. De asemenea, i-a recomandat să facă o vizită la psiholog, pentru a primi ajutor specializat.

”Comportamentul, cred că are niste resorturi din trecutul ei. Ea de fapt se apără, atacând gratuit. Cred că a şi zis la un moment dat… O vizită la psiholog n-ar fi stricat”, ”Poate ar trebui sa… inveti sa respecti pe cei din jurul tau, si sa intelegi ca oamenii nu sunt la fel!”, ”Maria, in viața trebuie să înveți multe nu e tarziu ,schimbați comportamentul e păcat că ca ai fost bună pe traseu și ai adus puncte in schimb Codruta nu poate mai mult dar e plăcută. Ai grija de acum în colo”, au mai scris internauții.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.