Seara trecută, Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România, după ce Războinicii s-au declarat nemulțumiți atât de compartamentul său față de ei, cât și de cel față de adversari și au nominalizat-o. Ce a declarat fosta iubită a lui Mircea Eremia, după ce a aflat că ea este cea care părăsește competiția.

Maria Lungu, primele declarații după eliminare

Săptămâna aceasta s-au încins spiritele în cadrul emisiunii Survivor România, iar cele mai mari certuri dintre concurenți au avut-o în centrul atenției pe Maria Lungu. Blondina a recunoscut, încă de la bun început, faptul că este pe cont propriu și s-a comportat ca atare. Ea s-a certat cu aproape toți colegii săi, iar felul în care i-a vorbit Codruței i-a făcut pe ceilalți să se gândească, mai ales după ce au pierdut jocul pentru imunitate, dacă tânăra merită sau nu să meargă mai departe.

În mod clar, votul colectiv a mers către ea și cum nu s-a comportart așa cum ar fi trebuit nici din punctul telespectatorilor, care au criticat-o dor în secțiunea din comentarii, nu s-a bucurat deloc nici de susținere din partea lor. Unii au fost de părere faptul că ea nu a înțeles în ce anume s-a băgat și cum funcționează lucrurile într-o echipă, iar Războinicii i-au adresat cuvinte dure și reale, în timpul Consiliului pentru eliminare și s-au bucurat când prezentatorul emisiunii de la Pro TV a anunțat că ea este cea pentru care lupta în Republica Dominicană a ajuns la final.

După ce Daniel Pavel a numit-o, Maria Lungu a mărturisit că indiferent de ceea ce s-a petrecut acolo, ea va fi mulțumită de ea și de rezultatele sale, fiindcă intenția sa nu a fost de a intra în competiție și de a face strategii, ci de a face doar ceea ce simte. Ea crede că ar trebui câteodată să lase și de la ea, dar nu știe sigur dacă a reușit încă să își învețe lecția în acest sens.

„Indiferent de rezultatul publicului, o să fiu împăcată și fericită, pentru că nu am venit să fac strategii, am venit și am făcut ce am simțit. Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigură, încă, dacă am învățat-o (n.r. lecția). O să mă uit încă o dată la absolut tot parcursul meu aici și o să analizez. Evident, din orice trebuie să învățăm ceva”, a spus Maria Lungu, după eliminarea din concurs.

Citeste si:
Ioana, eliminată din competiția „Bravo, ai stil!”. Primele...
Ioana, eliminată din...

La final, le-a transmis Războinicilor faptul că nu tot ceea ce zboară se mănâncă și, de asemenea, a zis despre că sunt prea buni la suflet și creduli, ceea ce s-ar putea întoarce împotriva lor.

„Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, sunt prea buni la suflet și să nu funcționeze asta împotriva lor”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.