Eliminare total neașteptată la Survivor România. Seara trecută a fost una plină de surprize neplăcute pentru concurenți, dar nici cei din fața micilor ecrane nu au fost prea mulțumiți de decizie și și-au exprimat nemulțumirea în secțiunea de comentarii.

Cine a fost eliminat de la Survivor

Competiția Survivor România a adus sezonul acesta o serie de schimbări care nu îi nemulțumesc doar pe Faimoși și pe Războinici, ci și pe cei de acasă. Seara trecută, au fost luați total prin surprindere, după ce una dintre concurentele din echipa albastră și anume Daria Chiper a fost eliminată, dar nu într-un consiliu de eliminare așa cum se face de regulă, ci imediat după joc. Ceea ce s-a întâmplat acolo i-a lăsat mască pe toți.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a fost cel care le-a dat trista veste atât celor de acasă, cât și celor prezenți. După ce Alexandra Ciomag s-a alăturat echipei, Daria Chiper a fost eliminată, după o confruntare pe care a pierdut-o în fața sa. În mod normal, aceasta ar fi trebuit să aleagă pe cineva dintre adversarii, pentru a merge în Exil, pentru ca mai apoi să intre pe traseu cu persoana respectivă, iar cea care ar fi pierdut, urma să plece acasă imediat, ceea ce s-a și întâmplat.

„Am avut o bătălie, luptă dreaptă pe a rămâne sau a pleca din Survivor. Cea care se alătura tribului Răzb0inicilor este Alexandra Ciomag. Cea care părăsește garnitura de start Survivor România este Daria Chiper, iar eu vreau aplauze din partea voastră”, a declarat Daniel Pavel, în timpul emisiunii.

Prezentatorul a spus că Războinica Darian Chiper este prima concurentă care pleacă de pe nisip, în urma unei bătălii. Este vorba chiar despre cea care adusese trofeul de imunitate în echipa, tocmai de aceea telespectatorii au luat foc, în comentarii.

„Daria, pentru tine se termină Survivor. E prima concurenta care pleacă de pe nisip, în urma unei bătălii. E prima concurentă din acest sezon care a adus totemul de imunitate. Cum te simți, Daria? Pleacă cu capul sus Daria Chiper, dar așa cum am anunțat, asta a fost regula jocului”, a mai zis moderatorul.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...


“Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”, “Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?” “Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic.”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.