Regulile de la Survivor România 2023 se schimbă de la o zi la alta, iar ediția anterioară a venit la pachet cu o serie de surprize pentru concurenți. Aceștia au făcut cunoștință cu noii lor colegi și deși i-au primit cu brațele deschise acolo, cei din fața micilor ecrane nu au fost la fel de încântați.

Survivor România 2023 a schimbat regulile jocului

Emisiunea Survivor România a schimbat sezonul acesta puțin regulile jocului, iar după ce în ediția anterioară Maria Constantin și Gheboasă au fost eliminați, seara trecută noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană cu visuri mari și cu speranța că vor ajunge cât mai departe în concurs sau că vor câștiga marele premiul al competiției în valoare de 100.000 de euro.

Cei care li s-au alăturat sunt Kamara și Alexandra Ciomag. Artistul a intrat în echipa Faimoșilor, pentru a-l înlocui pe Gheboasă care, de bună voie și nesilit de nimeni, a decis să renunțe la luptă, deoarece nu s-a regăsit 100% în această experiență. Îndrăgitul trapper i-a dus lipsa partenerei sale de viață, iar odată ajuns în jungla Dominicană, a ajuns repede la concluzia că nu poate sta pentru prea mult timp departe de ea. Alexandra Ciomag a intrat în echipa Războinicilor și este model de meserie.

Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a zis Kamara, la Pro TV.

Cei care au făcut cunoștință cu noi concurenți pe care echipa de producție i-a dus în exil au fost Andreea Moromete și Ionuț Iftimoaie, pe care colegii lor i-au nominalizat să petreacă următoarele lor zile acolo. Fanii emisiunii nu au fost deloc încântați de acest lucru, fiind de părere că regulile jocului, deși au fost shimbate, nu sunt tocmai unele în regulă, iar faptul că noul concurent este Kamara i-a scos din sărite pe unii dintre ei și și-au exprimat opinia în secțiunea de comentarii. considerând că va profita de situația fiului ei pentru a obține susținere din partea celor de acasă.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a zis Războinica, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.