Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut parte de un moment care, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, le-a emoționat până la lacrimi. Concurentele au fost uimite, în momentul în care au fost primite în casă de către o văduvă cu doi copii.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, momente de neuitat la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reușit să demonstreze că sunt niște concurente de temut, care luptă din greu pentru a ajunge mereu primele și care nu țin neapărat cont de reguli. Deși au mereu zâmbetul pe buze și se concentrează pe ceea ce au de făcut, cântărețele au avut parte de un moment care le-a emoționat extrem de tare și care le-a făcut să le fie dor de fiicele lor.

Andreea Bălan a povestit că atât ea, cât și colega sa de echipă au fost șocate. Soțul femeii care le-a primit în casa lor a murit în urmă cu o lună, iar ea a rămas singură cu doi copii, unul în vârstă de un an, iar celălalt în vârstă de 14 ani. Femeii i s-a întâmplat asta la doar 38 de ani, iar vedetele și-au stabilit cu greu lacrimile, mai ales când au aflat și povestea prietenei sale, care s-a separat de partenerul ei și care, de asemenea, trebuia să își crească de una singură copilul.

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (...) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Abia zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a declarat Andreea Bălan, la America Express.

Auzind aceste lucruri, vedetele și-au dorit să afle mai multe, ceea ce s-a și întâmplat. Femeile respective le-au dat o adevărată lecție de viață artistelor, motiv pentru care au fost profund recunoscătoare, pentru că și-au dat seama că au tot ceea ce își doresc. Chiar dacă sunt separate de tații fiicelor lor, cel puțin sunt în viață și prezenți în viețile copiilor.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.