Andreea Antonescu a vorbit, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, despre relația cu tatăl ei care s-a stins din viață pe vremea când cei doi erau certați. Vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, când și-a amintit de părintele ei și a reușit să îi emoționeze chiar și pe cei din fața micilor ecrane.

Andreea Antonescu a vorbit despre relația cu tatăl ei

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express i-a trecut pe concurenți prin toate stările. Aceștia și-au amintit de persoanele dragi pe care le-au pierdut, iar în momentul în care au primit imagini cu aceștia, au început să își amintească de vremurile când încă mai erau în viață și și-au pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor. Fiecare poveste a fost impresionantă în felul ei, dar cea a Andreei Antonescu i-a emoționat și pe cei din fața micilor ecrane sau, cel puțin, așa au dat de înțeles în secțiunea de comentarii.

Când Andreea Antonescu și colega sa de echipă, Andreea Bălan, erau doar niște adolescente, formau o trupă și cântau prin toată țara, tatăl ei le era manager. Acesta se ocupa așa cum se cuvine de buna funcționare a lucrurilor, doar că din păcate, toate momentele prin care au trecut împreună sunt doar niște amintiri triste. Acesta și-a pierdut viața, când el și fiica lui nu erau tocmai în niște relații bune, iar cântăreața trăiește cu un regret în suflet.

„Am văzut poza tatălui meu. Nu mă așteptam o secundă la așa ceva. A fost o încărcătură foarte puternică”, a declarat Andreea Antonescu, la America Express.


Andreea Bălan și-a amintit și ea de tatăl colegei sale de echipă, care le-a fost manager și alături de care are la rândul ei amintiri frumoase, iar în momentul în care i-a venit rândul să vadă și ea o imagine cu o persoană dragă care nu mai este printre noi și a văzut pe bunica sa, a început să plângă la rândul său. A iubit-o enorm, iar faptul că nu mai este printre noi o doare, fiind un lucru normal având în vedere că erau apropiate.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

„El a fost managerul trupei și am călătorit împreună, am trăit împreună. Am stat împreună cu el”, a zis la rândul ei Andreea Bălan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.