Andreea Antonescu și Andreea Bălan au trecut, în primele ediții ale emisiunii America Express, prin situații care le-au dat serios de gândit, care le-au pus serios la încercare răbdarea, dar și prin momente în care s-au simțit puse în pericol. Iată ce li s-a întâmplat celor două artiste, pe „Drumul Aurului”.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au simțit puse în pericol

„Drumul Aurului”, cel pe care au pornit concurenții de la America Express, nu este tocmai unul simplu, frumos și nici lipsit de pericole, iar de acest lucru au reușit să se convingă și concurenții. Puya și soția sa au avut un moment în care s-au temut cu adevărat pentru viețile lor, având în vedere că la patru case distanță de cea în care erau cazați, erau măcelăriți niște oameni nevinovați, urmați fiind de către Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Acestea au fost și ele avertizate de pericolele pe care le-ar fi putut întâlni la tot pasul nu doar de echipa de producție, dar și de către multe dintre persoanele simple pe care le întâlneau, în timpul probelor pe care încercau să le ducă la bun sfârșit cât mai repede cu putință și cât mai corect cu putință. Vedetelor li s-a zis că într-una dintre zonele în care ajunseseră, oamenii se împușcau în plină stradă și chiar în mijlocul zilei, fără niciun fel de motiv. Ba chiar li s-a transmis că mulți dintre turiștii care aleg să se aventureze în zonele mai puțin sigure, se pierd pe drum și din acest motiv erau nevoite să fie foarte atente la tot ceea ce se petrecea în jurul lor.

„El ne-a spus foarte clar. „Aveți grijă că acolo se împușcă foarte mulți oameni și fără motiv, se pierd mulți turiști.” (...) E o zonă în care oamenii se împușcă în cap.”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena 1.

Peripețiile se țin lanț pentru cele două cântărețe care au ajuns și să fure anumite produse de la unul dintre localnici, deoarece au crezut că sunt chiar cele de care aveau nevoie pentru probă, dar nu stăteau lucrurile deloc în felul acesta. Până la urmă, și-au dat seama că era o eroare și au reparat greșeala pe care au făcut-o, din cauza faptului că nu aveau cunoștințe despre partea culinară a Mexicului.

„Că de la tequila sau de la lipsa noastră de cultură generală în ceea ce privește partea culinară a Mexicului, ne-am înfipt într-o tarabă. (...) Jaf în miezul zilei al unor străine românce.”, a spus Andreea Antonescu, mai apoi.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.