Emily Burghelea și fiul ei au fost externați, la doar două zile distanță de la venirea pe lume a copilului. Vedeta a postat deja primele imagini cu cel mic, iar după ce a mers cu cel mic acasă, a fost de-a dreptul surprinsă de reacția pe care a avut-o Amedeea.

Emily Burghelea și fiul ei au fost externați

Finalul săptămânii trecute a fost unul special pentru Emily Burghelea și pentru partenerul ei de viață. Fiul lor a venit pe lume, iar vedeta a transmis imediat un mesaj cu copilul lor și a transmis un mesaj emoționant, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă, dar mai ales pentru faptul că și-a putut naște fiul natural. Băiețelul a primit nota 10 la naștere și a avut 3700 de grame.

Având în vedere lucrurile acestea, blondina a fost uimită de faptul că s-a recuperat după o doar o zi și chiar le-a sfătuit pe fanele sale să nască pe cale naturală, dacă lucrul acesta este posibil. De asemenea, Emily Burghelea le-a spus femeilor să nu le fie teamă să facă pasul acesta, pentru că nu are ce să li se întâmple. Vedeta a născut cu zâmbetul pe buze, iar când medicii i-au pus bebelușul pe piept, a trecut prin niște stări unice și crede că tot ce se petrece acum în familia lor este ceva magic.

"Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Cetrăim acum este magic!", a scris Emily Burghelea, pe Instagram, după ce a născut.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Ei bine, ea și bebelușul au ajuns acasă, iar reacția Amedeei a uimit-o chiar și pe ea. Vedeta își făcuse foarte multe scenarii în ceea ce privește prima întâlniri a copiilor ei. Micuța s-a bucurat enorm să își vadă fratele pe care l-a pupat și pe care l-a mângâiat. Emily Burghelea le-a transmis fanilor ei din mediul online un mesaj legat de acest aspect și le-a transmis acestora că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa.

Crede că legătura pe care o au niște frați nu se compară cu nimic pe lume, iar ea a văzut asta cu ochii ei și a ajuns la concluzia că nu există nimic mai frumos oe lume. La final, a zis că familia lor este completă, semn că nu are de gând să rămână însărcinată și pentru a treia oară.

Citeste si:
Emily Burghelea, cu soț milionar și stă în chirie. De ce au luat...
Emily Burghelea, cu soț...

”Doamne, cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea…

Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!”, a transmis Emily Burghelea, pe Instagram.

Citeste si:
Andreea Tonciu, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă a...
Andreea Tonciu, reacție...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.