Emily Burghelea are un soț milionar și toată lumea știe lucrul acesta, dar cu toate acestea, cei doi locuiesc în chirie. Iată de ce!

De ce stă Emily Burghelea în chirie

Emily Burghelea nu a dus niciodată lipsă de bani, iar acest lucru nu se întâmplă nici acum, pentru că partenerul ei de viață este milionar. Cei doi, însă, preferă să stea în chirie cu copiii lor, iar într-un interviu pe care fosta asistentă l-a acordat de curând, a explicat clar de ce au luat împreună această decizie și a spus despre ei că sunt doi oameni progresiști, datorită faptului că Andrei are niște principii de viață care funcționează foarte bine în orice situație. Se bucură că a atras-o și pe ea pe acest drum și că fac lucruri frumoase împreună pentru viitorul lor, dar mai ales pentru viitorul copiilor lor.

Având în vedere faptul că atât de mulți bani și că au ales să stea în chirie, ci nu să aibă un loc al lor, a ridicat multe semne de întrebare. Ei bine, vedeta a mărturisit că nu este vorba despre blocarea unei sume de bani, ci de copiii lor, pentru că se mută în funcție de grădinițele și școlile lor, care sunt foarte importante și ultimul lucru pe care și l-ar dori ar fi să aibă probleme în acest sens.

„Suntem foarte progresiști, atât eu, cât și Andrei, el mai mult decât mine. M-a tras și pe mine după el și m-a învățat niște principii de viață care chiar funcționează extraordinar de bine. Nu că nu trebuie să blochezi banii. Că poți să blochezi banii și să-i folosești ca pe o investiție. E mult mai OK să stai cu chirie, pentru că noi avem doi copii. Școlile și grădinițele sunt foarte importante.

Cum ar fi fost ca noi să fim blocați de un singur loc care să fie casa noastră și în proximitatea locului respectiv să trebuiască să căutăm grădinițe și școli?! Nu, noi preferăm să stăm cu chirie și în funcție de grădinițele și școlile pe care le vor urma copiii noștri, ne vom muta”, a declarat Emily Burghelea, pentru cancan.ro.

După ce a făcut aceste dezvăluiri total neașteptate, vedeta a mai zis și că este o soție geloasă și că este doar vina zodiei sale și anume scorpion. Mai mult de atât, Emily Burghelea a mai zis și că este o persoană posesivă, dar nu i-a făcut nicio scenă de gelozie partenerului ei de viață, pentru că are încredere în el și pentru că nu i-a dat niciodată motive reale de gelozie.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

„Pot să-ți spun doar atât, eu sunt scorpion! Scorpionii sunt foarte pasionali, sunt geloși, sunt posesivi, sunt foarte iubitori, iar eu sunt scorpion! Dar cred că toate femeile au ceva, în adâncul lor, de gelozie, care să le macine acolo, câtuși de puțin. Cred că e o trăsătură care se regăsește în majoritatea femeilor, așa că, să arunce o piatră cine n-a fost gelos niciodată.

Eu sunt și recunosc, chiar sunt foarte geloasă.(...) la crize n-am ajuns, pentru că nici el nu mi-a dat motive. Dar dacă s-ar întâmpla motive, cu siguranță aș face crize! Dar nu am umblat niciodată în telefonul lui, nici el nu umblă în telefonul meu, pentru că avem atât de multă încredere unul în celălalt, încât nu e cazul”, a mai zis ea.

Citeste si:
Deea Codrea refuză să își boteze copilul. De ce a luat această...
Deea Codrea refuză să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2023 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.