Emily Burghelea își botează azi fiul, la doar o lună distanță după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Blondina nu a ținut secret lucrul acesta, ci le-a dat repede vestea cea mare fanilor ei de pe Instagram, dar a dat și câteva declarații în acest sens.

Emily Burghelea, despre botezul copilului ei

În urmă cu doar o lună, Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară și chiar dacă a trecut extrem de puțin timp, ea a decis să facă deja botezul fiului ei, luându-și în felul acesta fanii prin surprindere. Ea le-a spus oamenilor că marele eveniment va avea loc azi și că, de asemenea, va mai dura foarte, foarte puțin până când toată lumea va afla numele pe care ea și soțul ei l-au ales pentru fiul lor.

"Azi îl botezăm pe bebe! În mai puțin de 16 ore aflați și numele", a transmis blondina, pe Instagram.

Sursa foto (c): Emily Burghelea/InstaStory

La scurt timp după ce a făcut anunțul pe social media, Emily Burghelea a dat și câteva declarații despre viața de cuplu, dar și despre cei doi copii. Vedeta a ținut să precizeze faptul că s-au întâmplat extrem de multe lucruri în viața sa, deși a trecut doar o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a avut câteva probleme cu cel mic, motiv pentru care a decis să își ia o vacanță cu toată familia, iar lucrurile au ieșit mai bine decât spera.

"A trecut doar o lună de când am născut și cu toate acestea s-au întâmplat atât de multe, am trecut prin multe stări, am avut câteva probleme, ba cu febra laptelui, ba cu durerile într-o parte. Am decis să ne rupem puțin și să plecăm, să luăm o gură de aer proaspăt!

Prima vacanță cu bebelușii a decurs conform planului, bebe a fost cuminte, a dormit bine, mâncat bine și aerul de munte îi priește. Amedea este un titirez, e super fericită că am mers la munte, au fost și părinții cu noi, mami care doar ce s-a întors în țară și mama soacră, le-am luat și pe ele cu noi, sunt și nașii, am plecat cu familia și atmosfera a fost una relaxata", a declarat Emily Burghelea, pentru wowbiz.ro.

Ea crede că se descurcă de minune cu cei mici și simte că poate face orice îi poftește inima, deși are doi copii mici care au nevoie de toată atenția ea. Emily Burghelea este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere și consideră că între ei și copiii ei există o conexiune aparte, care nu se compară cu nimic altceva.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

"Simt că pot face orice pe lumea asta, mă uit la ei și realizez că nimic nu este mai prețios decât conexiunea dintre noi, familia noastră, iubirea reciprocă pe care ne-o purtăm, copilașii sunt cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu iar acum simt că El se uită la noi și ne zâmbește!

Mă simt fericită! Din cap până în picioare, este un sentiment unic, nici nu realizez încă exact ce mi se întâmplă, euforia momentului magic în care mi-am ținut băiețelul în brațe pentru prima oară încă persistă și îmi încântă toate simțurile când închid ochii și mă gândesc la asta apoi când îi deschid și îl văd, în carne și oase în fața ochilor mei, mi se zbate în piept inima de bucurie", a mai zis ea.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.