Andreea Tonciu, invitată fiind în podcast-ul moderat de Jorge, a fost întrebată dacă a citit vreo carte, iar reacția sa i-a lăsat muți pe cei care au urmărit filmarea respectivă. Iată ce a zis!

Andreea Tonciu, întrebată dacă a citit vreo carte

Andreea Tonciu a reușit să atragă din nou toată atenția asupra sa, după ce a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Jorge. Cei doi au filmat înainte de plecarea în Republica Dominicană, unde artistul încă se află fiind concurent al emisiunii Survivor All Stars. Filmarea a fost postată imediat după eliminarea brunetei din concurs, care nu a reușit să se regăsească, nu s-a acomodat și a pierdut duelul eliminatoriu împotriva Roxanei Nemeș, care a reușit să ducă proba la bun sfârșit înaintea sa.

În podcast-ul Faimosului, Andreea Tonciu a abordat mai multe subiecte, iar la un moment dat a fost rugată să vorbească despre cărțile citite, reacția sa fiind total neașteptată și comentată de cei care îi urmăreau.

Vedeta a recunoscut că nu i-a plăcut cartea, nu a citit vreuna la viața sa și nu și-a dorit să ascundă lucrul acesta, fiind o persoană foarte sinceră și asumată, indiferent despre ce ar fi vorba. Școala nu a fost tocmai punctul e forte.

„De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Nu îmi place să citesc. Eu sunt sinceră. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia! Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală… Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!”, a declarat Andreea Tonciu în podcast.

Mai mult de atât, Andreea Tonciu a vorbit despre faptul că a învățat în liceul în care mătușa ei era directoare, dar asta nu înseamnă că a fost determinată să fie printre primii din clasă, deoarece nu i-a plăcut cartea și chiar a fost exmatriculată trei zile de la liceu și pedepsită pentru faptele sale, când era cazul.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Liceul era aproape de mine și era mătușa mea directoare pentru că eu nu am învățat bine. Vrei să te mint să îți spun acum că am fost eminentă, cum spun altele? Nu, nu mi-a plăcut cartea. Dar nici proastă nu sunt.

Am fost exmatriculată trei zile de la liceu, chiar dacă era mătușa mea directoare. În pauză, m-au pus să spăl toaletele și geamurile școlii, exact ceea ce nu îmi plăcea, pentru că eu eram șmecheră acolo. Toți râdeau de mine și eu începeam să urlu, să țip.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2024 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.