Anda Adam a refuzat să cânte pentru milionarii din Cecenia, în urmă cu ceva timp, dar nu a adus prea des în discuție acea întâmplare. Deși i se oferea o sumă de bani imensă, cântăreața a preferat să pună siguranța sa și a colegilor săi pe primul loc.

De ce a refuzat Anda Adam să le cânte cecenilor

Muzica Andei Adam nu este apreciată doar în țara noastră, ci și peste hotare. De exemplu, la un moment dat, vedeta a primit o ofertă de a le cânta milionarilor ceceni, doar că înainte de a accepta propunerea a preferat să caute ceva informații despre locul în care ar fi trebuit să ajungă și a fost suficient un simplu search pe Google, pentru a se convinge că nu trebuie să susțină un concert în Cecenia. Toate imaginile pe care le-a găsit au făcut-o să realizeze că teritoriul respectiv este unul periculos și a fost îngrozită când a continuat să caute informații despre locul în care fusese chemată să cânte.

Mai mult de atât, cântăreața a fost informată că nu ar fi indicat să susține un concert acolo, iar pentru a refuza cererea într-un mod oficial, managerul său de la vremea respectivă a cerut o sumă extrem de mare, undeva la peste 50.000 de euro, moment în care a primit un răspuns rapid în care li s-a confirmat că este în regulă suma și l-a cerut un cont, pentru a se realiza un virament bancar, ceea ce a pus-o din nou pe gânduri pe blondină.

„Era un teritoriu foarte periculos. În momentul în care am bătut Cecenia pe Google nu am văzut decât imagini cu o mână, un picior, un cap, dar doar cap fără corp. M-au îngrozit imaginile pe care le-am văzut. Am fost informată că nu este indicat ca eu să mă duc acolo. Tocmai de aceea pentru a refuza cererea într-un mod oficial, managementul meu de atunci le-au transmis o sumă foarte mare.

Cred că suma a fost chiar mai mare de 50.000 de euro. Răspunsul lor a venit înapoi în 30 de secunde. Eu am fost șocată. În momentul în care s-a transmis mailul, în maxim 30 de secunde – un minut am și primit răspunsul în care ni s-a confirmat ca este ok suma, dorim să ne dați contul să va facem viramentul bancar.”, a declarat Anda Adam, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Anda Adam, desființată de fani după ultima apariție: „În realitate...
Anda Adam, desființată de...

Toate semnele pe care le primise o convingeau și mai tare să refuze oferta respectivă, deși era vorba despre foarte mulți bani la mijloc. Timp de aproximativ o săptămână, Anda Adam și echipa ei s-au gândit dacă merită să plece sau nu în Ccenia și au ajuns la concluzia că viața și sănătatea lor sunt mai importante, în orice moment, decât orice sumă de bani.

„Faptul că ei au răspuns atât de prompt pe mine m-a speriat și mai tare. Am zis că nu are cum cineva să răspundă atât de rapid și când vorbim de o sumă așa mare. E clar că ceva nu este în regulă acolo. Și nu am mai răspuns la mail. Cred că o săptămână ne-am tot gândit dacă artistul Anda Adam merită să riște să meargă în Cecenia sau nu. Și am considerat că banii nu au valoare în astfel de momente, ci mai importantă este viața și sănătatea. Așa că am refuzat ulterior, politicos, acest concert.”, a mai zis artista.

Citeste si:
Deea Codrea refuză să își boteze copilul. De ce a luat această...
Deea Codrea refuză să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.