Deea Codrea refuză să își boteze copilul și a povestit de ce a luat această decizie, dar și care este părerea apropiaților. Iată ce a declarat influencerița!

De ce nu își boteaza Deea Codrea copilul

Deea Codrea este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. În calitate de mamă, vedeta încearcă să dea tot ceea ce are mai bun și încă de când a venit pe lume copilul ei, și-a luat rolul în serios, iar fanii ei cred că se descurcă de minune. O decizie pe care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a luat-o a reușit, cu toate acestea, să lase mască pe toată lumea. Vedeta nu vrea să își boteze copilul, pentru că ea și partenerul ei de viață și-au propus să îi lase libertatea de a alege absolut tot ceea ce își dorește în viață și de aceea nici măcar nu are un cont de Instagram și nu apare prea des pe cel al mamei lui, care este urmărit de mii de oameni.

Și-ar fi dorit chiar și să îl lase pe cel mic să își aleagă singur numele pe care să îl poarte, dar acest lucru chiar le-a fost imposibil. În ceea ce privește creștinarea copilului, Deea Codrea nu a șimțit să o facă, iar dacă el va crede că este important acest aspect pentru el când va crește, va avea parte de toată susținerea părinților lui.

De asemenea, ea a povestit și care a fost reacția familiei, când a auzit care este alegerea lor. Părinții au mai încercat să discute cu ei despre acest subiect, în speranța că se vor răzgândi, dar și-au dat seama că nu pot schimba nimic, așa că nu au mai insistat.

„Eu împreună cu iubitul meu ne-am propus să lăsăm cumva lucrurile la liber pentru cel mic. De aceea nu îl postez, nu i-am făcut un cont de instagram, nu este doar legat de botez. Dacă aș fi putut să nu îi pun un nume și să își aleagă el numele mai târziu, aș fi făcut și asta, dar nu a fost posibil. Legat de botez, nu am simțit. Asta nu înseamnă că nu suntem credincioși, suntem ortodocși amândoi. Da, nu este genul acela de credință în care stăm în Biserică în fiecare zi, fi crescut cu această credință, iar când el își dorește să facă acest pas, sau să aleagă orice altă alegere, noi vom fi acolo să îl înțelegem și să nu îl schimbăm cu nimic.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Părinții noștri s-au abținut din a ne presa cu botezul, au fost așa câteva apropouri, tot să mai încerce să vadă dacă nu cumva ne răzgândim, în schimb, bunica mea, care m-a crescut și care este foarte religioasă, mă ducea la Biserică când eram mică, de fiecare dată când mă plângeam de câte ceva de Lian, îmi spunea: Pai da mamă, dacă nu îl botezați. Mi s-a părut foarte amuzant, de fiecare dată. Însă, noi ne am susținut foarte puternic alegerea și ei au înțeles până la urmă, doar este copilul nostru, noi decidem momentan asupra lui și ne dorim să nu alegem prea mult în locul lui”, a declarat Deea Codrea, conform spynews.ro.

Deea Codrea și tatăl copilului ei nici măcar nu vor să facă nunta, pentru că nu sunt de părere că este atât de important să fie căsătoriți în acte, nu cred în aceste lucruri impuse de societate, cel mai important fiind ca relația lor să funcționeze.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

„Nu credem foarte mult în rigorile acestea impuse, până la urmă de cine, de societate!? Pentru că nu a venit nimeni să spună că este mai bine așa sau mai rău așa. Nu are legătură cu faptul că eu am fost căsătorită, am fost mireasă și nu a mers. Nu are legătură pe această logică. Cred că orice femeie care nu a ajuns să îmbrace rochia albă, își dorește să vadă cum este acestă experiență. Eu, pentru că am trăit-o, recunosc că nu mai este un wow pentru mine să mă căsătoresc”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2023 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.