Anda Adam a fost invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu. Vedeta a dat, în sfârșit, cărțile pe față. Iată ce a declarat!

Anda Adam a dat cărțile pe față

Anda Adam este una dintre vedetele de la noi din țară cu o carieră care durează de ani buni și care încă se menține pe poziții, deși uneori nu este chiar atât de ușor pe cât pare. Blondina a acceptat, de curând, invitația lui Denise Rifai de a merge în cadrul îndrăgitei sale emisiuni de la Kanal D și de a răspunde mai multor întrebări nu tocmai ușoare. Au fost momente în care răspunsurile au reușit să o pună în dificultate, dar cu toate acestea nu a refuzat să ofere un răspuns.

La un moment, moderatoarea emisiunii i-a adresat și o întrebare legată de rivalitatea dintre ea și partenera de viață a lui Gabi Bădălău. Cântăreața a spus, în cele din urmă, faptul că între ea și Bianca Drăgușanu nu a existat niciodată o rivalitate în adevăratul sens al cuvântului și că multe lucrurile care au apărut despre ele nu au fost complet adevărate și chiar a precizat că le-ar lua o emisiune întreagă amândurora să discute despre situația dintre ele.

"Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci", a declarat Anda Adam, în emisiunea prezentatată de Denise Rifai.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

De asemenea, Anda Adam a precizat că, la vremea respectivă, toată atenția era asupra lor, deoarece Victor Slav ieșise dintr-o relație lungă cu ea, iar mai apoi a decis să se cupleze cu Bianca Drăgușanu, iar admiratorii lor nu au fost deloc încântați. De aici au pornit și toate zvonurile legate de rivalitatea dintre ea și iubita lui Gabi Bădălău, pe care nu a încercat nici măcar să o copieze așa cum au spus mulți.

"Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Citeste si:
Anda Adam, desființată de fani după ultima apariție: „În realitate...
Anda Adam, desființată de...

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv" a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.