Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă în ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău, despre care a vorbit cu lux xde amănunte într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. Iată ce și-a propus diva, în ceea ce privește viața sa personală.

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu la început de an

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o poveste de dragoste cu năbădăi, care mai ales anul trecut a fost în atenția tuturor. Dacă în 2022 a ocupat primele pagini ale ziarelor și ale revistelor, anul acesta blondina vrea să se schimbe lucrurile și a zis clar că indiferent dacă va fi sau nu într-o relație, nu va mai spune lucrul acesta niciodată. Blondina a precizat și că și-a dat seama, odată cu trecerea anilor, faptul că dezvoltarea unui astfel de subiect personal nu îi aduce niciun beneficiu, când vine vorba de planul profesional.

A ajuns la concluzia că relația sa trebuie să fie doar a ei și să nu o mai împartă cu nimeni altcineva. Și-ar dori să se bucure mai multe de momente de liniște în compania iubitului. Deși relația lor nu a fost niciodată una perfectă, diva pare a avea încredere că începând cu acest an, se vor așeza ușor, ușor și în cazul lor.

,,Indiferent cum aș fi (n.r. despre relații) nu o să mai spun treaba asta la presă niciodată, deoarece pe parcursul timpului și al anilor care au trecut mi-am dat seama că dezvoltarea acestui subiect personal într-un plan profesional dăunează grav sănătății. Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împătășesc cu nimeni.

Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzii sau ceva, viața e impreviziblă, nu știi ce te așteaptă azi,mâine, peste o săptămână, două, trei”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Fostul partener al Claudiei Pătrășcanu nu a ascuns niciodată de ochii lumii faptul că este împreună cu Bianca Drăgușanu nici pe rețelele sociale, nici în timpul interviurilor sale. Acesta o iubește și este capabil să facă orice de dragul relației lor, dar blondina are și planuri în ceea ce privește viitorul lor. Bianca Drăgușanu a ajuns în punctul în care vrea ca unele lucruri să rămână doar pentru ea și în care nu mai simte nevoia să facă destăinuiri și nici să justifice anumite situații din viața sa în fața altor oameni. Vedeta vrea să se concentreze pe a vedea partea plină a paharului, indiferent de ce se va întâmpla în perioada care va urma.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

,,Viața mea personală, dacă până acum a fost și viața voastră personală, din 2023 va fi doar viața mea personală. Dacă se întâmplă o situație neprevăzută, e firesc, e normal, dar nu o să mai împărtășesc cu voi situația mea, din păcate sau din fericire, nu știu cum să o iau, dar nu simt nevoia să mă mai destăinui și să mă mai justific presei pentru că vreau să am și eu ceva doar al meu.

Indiferent cum voi fi, într-o relație sau nu, într-o situație sau nu, o să țin pentru mine. Indiferent cum urmează să fie anul ăsta, eu știu întotdeauna să privesc partea bună a paharului, asta e ceva ce mă caracterizează pe mine și m-a ajutat să evoluez”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2023 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.