Bianca Drăgușanu are și ea, ca orice om la început de an, o listă cu diferite lucruri pe care ar dori să le ducă la bun sfârșit în 2023. Vedeta vrea să facă foarte mulți bani, dar acesta nu este, spre surprinderea tuturor, cel mai important lucru pentru ea. Iată ce a declarat.

Bianca Drăgușanu, planuri în 2023

Bianca Drăgușanu a fost mereu o vedetă care a dat dovadă de sinceritate în fața fanilor ei. Diva nu s-a ascuns niciodată după deget, indiferent despre ceea ce ar fi fost vorba, iar când a fost întrebată care sunt rezoluțiile sale pentru anul care d-abia a început, blondina nu a ezitat să discute cu lux de amănunte despre aceste aspecte, fanii ei fiind șocați de faptul că nu a pus pe primul loc banii.

Diva a început prin a spune că își dorește să aibă parte de echilibru în viață, iar mai apoi de sănătate, pentru că dacă le are peste acestea, le va face după aceea pe toate celelalte. Bianca Drăgușanu își mai dorește să nu mai fie pesimistă cum este de fiecare dată, dar nici atât de naivă când vine vorba de oamenii din jurul ei. Din punct de vedere material, ea chiar are tot ceea ce ce și-ar putea dori un om, dar nu a negat nici faptul că vrea să facă foarte, foarte mulți bani și să se concentreze pe afacerile sale. De asemenea, vrea să mai aibă timp și pentru a călători, întocmai ca anul trecut.

”Îmi doresc echilibru, sănătate, dacă ai sănătate le faci pe toate. Îmi doresc ce își dorește orice om normal, îmi doresc pentru mine să nu mai fiu atât de permisivă și atât de naivă cu oamenii din jurul meu, oricum am învățat asta de-a lungul timpului și putere de muncă și de concentrare, căci eu chiar am tot ce îmi doresc și ce poate să-și dorească un om.

Vreau să fac bani mulți rău de tot, vreau să mă concentrez asupra afacerilor mele și contractelor pe care le am și apoi am timp și de călătorii. Dacă sunt sănătoasă și am bani pot să le fac și pe astea”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

În timpul aceluiași interviu, diva a mai vorbit și despre felul în care au decurs sărbătorile de iarnă pentru ea. Vedeta a precizat că nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, la finalul anului 2022, ci doar a petrecut timp alături de persoanele care o iubesc, într-un mediul extraordinar. Bianca Drăgușanu s-a bucurat de sărbători, într-o locație de vis, unde a mâncat bine și unde s-a distrat așa cum a știut ea mai bine.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

”Sărbătorile au fost normale, frumoase, nimic ieșit din comun, lângă persoanele care mă iubesc, într-un mediu extraordinar, într-o locație superbă în care se realizează și nunți, alături de toți oamenii dragi mie și toți cei care mă iubesc. Mâncarea deosebită, meniul superb, localul extraordinar de frumos, unul dintre cele mai frumoase locuri unde poți să-ți faci nunta, o locație superbă, de altfel”, a mai adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.