Anda Adam a apărut în niște ipostaze provocatoare pe contul ei oficial de Instagram, motiv pentru care comentariile au început să curgă din primele minute. Nu toate au fost de admirație pentru vedetă. Iată cum a reacționat!

Anda Adam, luată la rost de internauți

Apariția Andei Adam în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost una pe baza căreia oamenii din fața micilor ecrane au avut multe lucruri de comentat. Cântăreața a fost luată la rost pentru aspectul ei fizic, iar în clipa în care a spus că este pasionată de genți scumpe și de alte obiecte vestimentare, oamenii i-au tranmis în secțiunea de comentarii faptul că ar trebui să se preocupe mai mult de aspectul ei fizic care, din punctul multora de vedere, a lăsat de dorit.

La câteva zile distanță după ce imaginile acelea au circulat pe internet, vedeta a postat câteva imagini provocatoare în care își lăsa bustul generos la vedere. Așa cum era de așteptat, internauții au criticat-o nu pentru felul în care a pozat, pentru că s-au obișnuit cu acesta, ci mai degrabă pentru felul în care își editează pozele. Acestora nu le-a venit să creadă că există oameni care își editează atât de tare pozele. Unii au fost ceva mai duri și i-au spus acesteia că ei știu cum arată în realitate și că nu ar trebui să se mai ascundă în spatele unor filtre.

„Nu credeam că poate exista atâta edit într-o singură fotografie…(…) Pai poze modificate si filtre isi pun si astea de 16-20 ani 😅toata lumea o face, e firesc sa îmbătrânim; „Numai poze trucate’, „În realitate ești cam urâtă’, „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?”, ”In 2023 nu mai merge cu poze de astea...deja totul a fost prea vazut de toata lumea, e plictisitor, te sfatuiesc sa incerci altfel de poze😁”, i-au transmis internauții, în secțiunea.

Anda Adam nu a putut să stea cu mâinile cu sân, ci le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o pentru felul în care își editează pozele. Artista este de părere că oamenii care i-au dat acele comentarii sunt nefericiți și foarte frustrați sau răi. Mai crede și că viața pe care aceștia o duc nu este tocmai cea la care au visat și preferă să se concentreze pe ceea ce trăiesc alții. Ea știe și că toate cele care au vorbit urât despre ea, folosesc la rândul lor filtrele respective.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

„Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți, ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi. Dar îmi imaginez că viața lor este tristă, să n-ai ce face și să comentezi. Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu! Că așa vreau eu. (…) Voi, fetelor, astea șmechere, care comentați, și voi le folosiți. Rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema?”, le-a dat replica Anda Adam haterilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.