Anda Adam își dorește o nuntă ca în basme, iar de curând a dat detalii importante despre una dintre cele mai importante zile din viața sa și a partenerului său de viață. Iată ce a povestit vedeta despre ziua cea mare la care visează, încă de la începutul relației cu Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam, despre nunta la care visează

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au parte de o iubire ca în povești și își doresc ca și nunta lor să fie la fel. După aceștia au decis să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă, fără ca prea multe persoane să știe, își planfică nunta și petrecerea așa cum știu ei mai bine. Cei doi îndrăgostiți vor ca totul să iasă perfect, așa că va mai dura o perioadă până când vor ajunge în fața altarului, dar merită așteptarea.

De curând, artista a oferit câteva declarații despre nunta cu partenerul ei de viață și a recunoscut că vor să fie deciși în ceea ce privește evenimentul în sine și tocmai din această cauză au preferat ca la finalul anului să nu se grăbească deloc în acest sens. Momentan, nu au nimic stabilit, ci vor să vadă ce idei le mai vin, să le pună cap la cap, iar mai apoi să ia o decizie în ceea ce privește nunta pe care ambii își doresc să o facă în viitorul apropiat.

”Vrem să fim deciși și hotărâți în ceea ce privește petrecerea și nunta în sine, tocmai de aceea pentru că era final de an nu am vrut să ne grăbim și să facem lucrurile pe grabă, iar deocamdată am pus cozonacul la dospit și vedem ce idei trăsnite ne trec prin cap ca să planificăm și o nuntă așa cum ne dorim noi foarte tare”, a declarat Anda Adam, potrivit spynews.

Blondina îl iubește la nebunie pe Yosif Eudor Mohaci și nu și-ar putea imagina viața fără el. Cântăreața este recunoscătoare pentru faptul că a apărut în viața sa și pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună, iar faptul că au făcut cununia civilă în secret i-a lăsat mască mai ales pe urmăritorii ei din mediul online care au văzut primii imaginile de la la eveniment, direct pe rețelele sociale. Nunta nu se va mai desfășura în felul acesta, pentru că își doresc foarte tare să îi aibă alături pe toți cei dragi, de la prieteni la familie.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...


”Suntem nehotărâți și indeciși, dar cu siguranță nu vom ține ascuns. Nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea, e un motiv de bucurie și o să vreau să invit toți oamenii din showbiz care îmi sunt prieteni. Așa că nu va fi nimic de ascuns pentru că ne dorim ca cei care ne sunt aproape să ne fie alături într-un moment ca acesta și la un super petrecere pe care o vom organiza”, a mai zis vedeta, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.