Deși acum sunt în arest, frații Tate par mai liberi ca oricând...în mediul online. Pe contul de Twitter al lui Andrew Tate apar numeroase postări, care conturează un triunghi: femeile, mărirea și decăderea. O parte dintre afacerile foștilor luptători de kickboxing erau pe numele femeilor din viața lor. Apar, însă, și asocieri cu persoane care nu există.

Imperiul fraților Tate, construit prin asocieri cu persoane care nu există

Cea mai recentă postare pe contul de Twitter unde Andrew Tate pretinde că dă sfaturi de succes tinerilor este de astăzi. În jurul prânzului, a apărut o fotografie cu el într-un avion privat şi mesajul „susțin importanța și nevoia de călătorii și aventuri pe care o avem noi, bărbații". Cei doi milionari britanici și-au construit un imperiu din social media, videochat și kickboxing.

„Prima dată când am devenit milionar a fost cu un studio de videochat. Așa am făcut prima dată bani. Aveam o iubită în Slovacia, aveam o iubită în Franţa, o iubită în Anglia. Şi m-am gândit că poate pot să deschid un club de striptease şi să devin proxenet, gangster. M-am gândit ce puteam să fac cu aceste fete sexy. Erau o resursă”, spunea Andrew Tate.

Iar deviza fratelui său, Tristan Tate, era „Dacă nu ești dintr-o familie bogată, fă-ți una!”.

Firmele deținute de frații Tate

Frații Tate au multe firme în România. Sediul uneia era chiar în vila lor din Voluntari, București, de unde au fost arestați săptămâna trecută. Acolo aveau asociați persoane juridice, una dintre ele din Dubai. În această legătură apare Tyson Abigail, un nume rezonant în industria vizuală pentru adulți, care câștigă o avere din asta.

Andrew și Tristan Tate au și firme de apartament. În una dintre ele, cu sediul în Brașov, Andrew figurează asociat cu un bărbat care nu există. Ei ar avea parteneri o societate deschisă de frații Sorin și Mihăiță Doroftei, patronii unor afaceri cu păcănele, ridicați în 2022 de DIICOT pentru că ar fi încercat să își elimine concurența cu forța.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

În companie mai apare partener și Sebastian Vieru, care se ocupă cu organizarea de lupte MMA. Promoterul susţine că asocierea cu fraţii Tate nu s-a mai concretizat, dar aceştia au devenit pentru un timp comentatorii galelor lui fără să ceară niciun ban. La două dintre galele organizate de Vieru a luptat si Andrew Tate.

Sebastian Vieru a declarat că are încredere în frații Tate și afirmă că nu crede nimic din acuzațiile procurorilor, anume viol și sechestrarea unor fete obligate să facă videochat.

„Iar chestia cu violul... Când ai acasă frigiderul plin şi peste tot îţi vine mâncare, ca să fac o paranteză, nu cred că-ţi mai trebuie sandwichul din mâna altcuiva. Eu nu cred că aveau nevoie vreodată să meargă să violeze ceva.

Tot ceea ce făceau făceau cu pasiune şi cu plăcere pentru mine. Casa respectivă are firmă de pază. Dacă chiar erau sechestrate, puteau să se plângă. Nu cred că poate să existe dubii asupra oamenilor din pază că le ţineau partea lor”, este de părere Sebastian Vieru, organizator de lupte MMA.

Citeste si:
Galațiul va avea un aeroport modern. Peste 20 de firme vor să se...
Galațiul va avea un aeroport...

Alte două firme sunt pe numele Georgianei Naghel, arestată o dată cu frații Tate. În vârstă de 28 de ani, cu cetățenie americană, tânăra este influencer cunoscut și își dădea întâlniri cu Andrew de aproape un an.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.