Controversatul milionar Andrew Tate și fratele lui, Tristan, au fost reținuți de DIICOT pentru 24 de ore, după mai bine de 13 ore de percheziții în vila lor din Pipera. Cei doi sunt acuzați că au sechestrat mai multe tinere și le-au obligat să facă filme pentru adulți. Lovitura de teatru în investigație a constat în informația că o fostă polițistă le era complice și amantă.

Frații milionari Andrew și Tristan Tate au fost reținut de DIICOT pentru viol și sechestrare

Joi dimineață, procurorii anti-mafia au descins pentru a doua oară în acest an în reședința din Pipera a celor doi frați milionari, cunoscuți în București pentru petrecerile exclusiviste în stil Playboy și mașinile extravagante pe care le conduc. Perchezițiile au venit ca o continuare a anchetei din primăvară, iar investigatorii vorbesc despre viol și trafic de persoane.

După mai bine de 13 ore de căutări, Andrew și Tristan Tate au fost conduși la sediul central DIICOT pentru audieri. În fața anchetatorilor au ajuns și alte două femei, despre care se spune că exploatau fetele pe care cei doi frați le recrutau. Până la acest moment au fost identificate 6 victime ale celor 4 suspecți.

3 ore a durat primul interogatoriu la sediul DIICOT, în urma căruia frații Tate și cele două femei au fost reținuți pentru 24 de ore. Vineri, toți inculpații vor fi aduși din nou în fața anchetatorilor pentru noi declarații.

Surse din interiorul anchetei susțin că una dintre cele două femei este o fostă polițistă din București, care a lucrat în sistem până în anul 2015. Conform procurorilor, aceasta ar fi fost iubita unuia dintre frați și făcea chiar ea videochat. În plus, se ocupa și de ramura financiară a afacerii ilegale.

Cum racolau fete

În luna aprilie a acestui an, oamenii legii au aflat că două tinere ar fi fost sechestrate în casa milionarilor și obligate să facă videochat. Mascații au descins atunci în vila lor din Pipera, unde este și studioul de transmisiuni live pentru adulți.

Citeste si:
Anda Adam a refuzat să cânte pentru milionarii din Cecenia. De ce a...
Anda Adam a refuzat să cânte...

Fiecare fată racolată ar fi avut propria cameră și un tatuaj cu textul „owned by Tate”, adică „aparțin lui Tate”. Polițiștii i-au reținut pe ambii frați pentru investigații.

Una dintre fete era de origine americană și ar fi fost ademenită prin metoda loverboy. Ajunsă în România, a realizat că era victima unor escroci, și-a anunțat iubitul, iar acesta a cerut ajutor la Ambasada Statelor Unite din București.

Și o altă tânără româncă ar fi fost păcălită că ajunge celebră. Mai târziu, însă, niciuna dintre fetele găsite în casa fraților Tate nu a depus plângere, astfel că aceștia au fost eliberați.

Cine sunt frații Tate?

Originari din Chicago, dar stabiliți în Marea Britanie, frații Tate s-au mutat de ceva timp în România. Cu o colecție impresionată de mașini și un avion privat, frații Tate s-au remarcat chiar și în mediul online, unde Andrew dă lecții despre viață și afaceri. Unele voci susțin că ar fi moștenit de la tatăl lor un hotel în Thailanda. Alții spun că primul milion de dolari l-ar fi făcut din bătăile în cușcă și din bitcoin.

Citeste si:
Avortul ar putea fi decontat de stat în anumite situații. Proiect...
Avortul ar putea fi decontat...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.