Mădălina Crețan a oferit recent un nou interviu în care a vorbit despre moartea soțului ei, Nosfe, despre cum a gestionat situația, dar și despre reacția pe care a avut-o fiica lor, după ce a aflat că tatăl ei nu mai este printre noi.

Fiica lui Nosfe, reacție după moartea artistului

Au trecut două luni de când Vlad Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, a decedat. Artistul și-a pierdut viața în noaptea de 16 octombrie, după ce susținuse un concert alături de trupa din care făcea parte, din timpul căruia a plecat, deorece nu se simțea deloc bine. Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple, dar artistul a fost găsit fără suflare de către soția sa, care a chemat imediat ambulanța, doar că din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru regretatul cântăreț.

Ultimele săptămâni din viața Mădălinei Crețan au fost unele extrem de grele, iar în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, a zis că trăiește o viață în care nu se regăsește și care simte că nu îi aparține, dar încearcă să fie puternică, așa cum credea regretatul ei soț că este, de dragul copilului ei care are nevoie de ea. Cu ochii în lacrimi, femeia a mai dat de înțeles că nu are de ales, trebuie să găsească forța necesară pentru a merge înainte, deși este extrem de greu din toate punctele de vedere.

„El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică. Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt. Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc”, a declarat Mădălina Crețan, la Antena Stars.

Nici fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe nu a reacționat prea bine, când a aflat de la mama ei că artistul nu mai este în viață. Iris a încercat să își excludă tatăl din toate amintirile și chiar și-a întrebat mama când se va difuza ediția cu ei de la Chefi la Cuțite, pentru a nu o urmări. Soția artistului i-a respectat decizia, fiind de părere că acesta a fost mecanismul ei de apărare.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat”, a mai zis Mădălina Crețan pentru sursa citată.


„Ea nu mai voia să vadă poze cu el, nu mai voia să îl mai audă, ba chiar mi-a spus de Chefi la cuțite: „Mami, să-mi spui când o să apăreți tu și tati”. Pe mine m-a surprins, am crezut că vrea să se uite și i-am zis că o să-i spun, pentru că și eu vreau să-l văd pe tati, dar ea mi-a spus: „Nu, eu vreau să-mi spui ca să nu mă uit”. Nu s-a uitat și nici nu am forțat-o”, a adăugat soția regretatului artist.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.