Nosfe și Mădălina Crețan ar fi împlinit 9 ani de relație, pe data de 21 decembrie, la scurt timp după ce fiica lor a făcut 7 ani. Soția artistului a transmis un mesaj dureros, pe contul ei oficial de Instagram, legat de această situație, dar și despre cadoul pe care l-a primit din partea celor de Șatra Benz.

Mădălina Crețan, mesaj dureros în mediul online

Ziua de ieri ar fi trebuit să fie un motiv de sărbătoare pentru Nosfe și Mădălina Crețan, deoarece este cea în care aceștia ar fi împlinit 9 ani de relație. Deși este una de care soția artistului nu se poate bucura deloc, nu a putut să o lase să treacă neobservată, așa că a făcut o postare în acest, prin intermediul căreia le-a vorbit fanilor și despre videoclipul celei mai noi piese în care Șatra Benz colaborează cu Emma, una dintre cele mai bune voci de la noi din țară.

Ea a ținut să le mărturisească fanilor ei că a primit din partea celor de Șatra Benz cadou o zi de filmări pentru piesa respectivă și este profund recunoscătoare pentru lucrul acesta, dar mai ales pentru faptul că mulți oameni și-au rupt din timpul lor, și-au luat liber de la muncă și și-au modificat programul, doar pentru a-i fi alături la filmări. Pentru ea înseamnă enorm, mai ales că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, după ce Nosfe a decedat, la scurt timp după ce a susținut un concert, din cauza oboselii și a stresului cu care se confrunta de ceva vreme.

Mădălina Crețan s-a simțit în acea zi de filmări de parcă ar fi fost în față în față cu el, iar asta a făcut-o să zâmbească, deși nu mai ea știe ce se afla cu adevărat în sufletul ei. A fost o zi care a epuizat-o, dar în care a fost mulțumită că i-a simțit energia lui Nosfe, iar acum este nerăbdătoare ca și fanii lui să vadă rezultatul final al videoclipului pentru care au muncit în mjur de 40 de oameni; oameni pe care îi iubește și cărora le-a mulțumit din toată inima, în cadrul postării pe care a făcut-o pe Instagram.

“21 decembrie.. aniversarea noastră de relație... 9 ani.. am primit cadou o zi de filmări cu @satrabenz … practic, am refăcut pas cu pas, privire cu privire unul din sutele de trasee ale lui @nosfezilla . Am trăit pe pielea mea toate poveștile lui spuse pe fugă... “nu filmatul exclusiv te dărâmă, ci așteptatul să te cheme la cadru, să filmezi 15 minute și după să aștepți iar o oră până la cadrul următor”; “ăștia s-au mai lungit după filmări, aș mai fi stat și eu, dar am vrut să ajung acasă la voi”; “am mâncat numai tâmpenii toată ziua”; “abia aștept să fac un duș”; “da’ clipu’ pare să fie bombă, adică s-au tras niște cadre geniale!” and so on. Am inspirat fiecare secundă ca și cum l-am avut constant în fața mea. Simt că am câștigat o zi care nu poate fi eclipsată de niciun cadou material. Mă așez în pat epuizată, dar spunând “MULȚUMESC și TE IUBESC!”.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Abia aștept să vedeți clipul la Prima Zăpadă! S-a pus o energie incredibilă în el venită de la peste 40 oameni superbi care și-au anulat planuri, care și-au cerut liber de la joburi ca să fie cu noi, pentru el, în aer liber, la -4 gr. Sunteți prea mulți pentru tag, dar vă știți, vă iubesc și vă mulțumesc din toată inima!“, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.