Câteva persoane au fost deranjate de postările pe care Mădălina Crețan le face despre regretatul ei soț și i-au transmis lucrul acesta prin intermediul unor mesaje private. Ea nu s-a putut abține să nu le dea replica persoanelor cu pricina, dar nu în scris cum face de obicei.

Mădălina Crețan, mesaj dur pe contul ei de Instagram

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a avut contul de Instagram închis o vreme din cauza unor persoane care i-au dat report, acuzând-o că se folosește de imaginea regretatului artist, doar pentru că avea poza acestuia la profil. Nu doar ea s-a confruntat cu o asemenea problemă, ci și alte persoane din gașca lor de prieteni care au simțit nevoia să facă acest gest în memoria cântărețului. Din fericire, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a reușit să își recupereze contul și a început, de asemenea, să citească multe dintre mesajele pe care le-a primit în tot acest timp, iar unele dintre ele au determinat-o să transmită un mesaj dur, în mediul online.

Ei bine, se pare că unii au fost deranjați de postările pe care Mădălina Crețan le face despre partenerul ei de viață care a trecut în neființă, în urmă cu aproximativ două luni. Ea le-a spus celor care se încadrează în această categorie că îi pot da unfollow, deoarece nu se va opri din a face lucrul acesta ani buni de acum înainte, pentru că este responsabilă de cariera lui Nosfe și de piesele pe care le-a lăsat în urmă, fără a mai apuca să le lanseze.

”Deși mie-mi place să mă exprim în scris, de această dată aleg să mă exprim așa (n.r. video), pentru că îmi stă cumva aici în gât și simt nevoia să dau afară. Am primit, aseară, un mesaj în care eram înrebată cât am de gând să o mai țin așa cu postări cu soțul meu și dacă am de gând să profit de pe urma acestei situații este de înțeles, pentru că financiar vorbind, toți avem nevoie de o pâine.

Ceea ce voiam să comunic și ceea ce voi comunica pentru prima și ultima dată, este faptul că persoanele care sunt deranjate de postările mele cu soțul meu, sunt libere să dea unfollow acestui cont, pentru că eu nu mă voi opri niciodată. Soțul meu va fi soțul meu pentru totdeauna, pentru că ceea ce postez, nu postez ca să primesc milă sau să profit de pe urma acestei situații”, a transmis Mădălina Crețan, la Story.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....

La final, Mădălina Crețan a precizat că motivele pentru care postează lucruri legate de soțul ei sunt legate strict legate de ea, pentru că îi dau o stare de bine în momentele respective și că, de asemenea, reprezintă o formă de terapie. Se bucură și când vede cât de multe mesaje frumoase primește și își dă seama astfel că regretatul artist este încă în sufletele oamenilor la fel cum este și în al ei. Nu îi este deloc ușor, dar încearcă să rămână o femeie puternică, pentru fiica ei, Iris, care are nevoie de ea.

”Motivele pentru care postez sunt legate strict de mine, adică mie îmi dau o stare de bine în momentul în care le postez, sau le tratez ca pe o formă de terapie. În momentul în care primesc mesaje frumoase de la voi și văd că soțul meu, Nosfe, este încă în sufletele voastre la fel cum este și în alte noastre, mă bucură foarte mult. Așa cum am mai spus, în momentul de față eu i-am preluat toată cariera acestui om, care acest om are peste 200 de piese nelansate, doar ale lui”, a mai zis ea.

Citeste si:
Nosfe ar fi împlinit astăzi 38 de ani. Soția lui, gest suprem de...
Nosfe ar fi împlinit astăzi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.