Showbiz 22 Mai 2023 16:15 de Diana Oprișan
Mira nu a mai fost chemată să cânte în orașul ei natal de mai bine de doi ani, motiv pentru care nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj extrem de dur în mediul online. Cântăreața s-a arătat a fi de-a dreptul dezamăgită.

Mira, mesaj dur pe internet

Mira a fost de curând invitată în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Horia Brenciu pe canalul său de YouTube. Artista a făcut câteva dezvăluiri despre viața privată, despre carieră, dar și despre accidentul de pe urma căruia era să își piardă și din cauza căruia a avut extrem de mult de suferit. De asemenea, a precizat că încă mai are bucăți foarte mici de cioburi în față pe care nu le poate scoate, dar care nu o deranjează în niciun fel.

În același podcast, ea a vorbit și despre orașul ei natal, despre localitatea în care a copilărit și unde și-a făcut foarte multe amintiri. Ei bine, în clipa aceea, multe dintre persoanele care au urmărit acel podcast nu aveau nici cea mai mică idee că acela este orașul în care a locuit artista și de care o leagă atât de multe lucruri.

Cel mai probabil, primind mesaje legat de acest subiect, Mira nu s-a mai putut abține și și-a spus oful pe rețele sociale, fiind foarte, foarte dezamăgită că nu este invitată să cânte la ea acasă, în Rovinari, iar ceea ce a durut-o cel mai tare a fost faptul că mulți oameni de acolo nu aveau nici cea mai vagă idee că ea provine din orașul lor, ci au aflat din cel ai recent podcast în care a apărut vedeta. Mira d-abia și-a amintit ultimul concert pe care l-a avut în locul copilăriei sale, deoarece s-a întâmplat acum foarte mult timp. Le-a mai zis fanilor ei de pe social media că, în timp ce mulți dintre colegii ei de breaslă sunt mândriile orașelor lor, pe ea nu o bagă nimeni în seamă și este foarte dureros pentru ea.
















O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

Citeste si:
Deea Maxer, mesaj dur la adresa fostului soț: „Să dormi cu cineva...
Deea Maxer, mesaj dur la...

„Dezamăgită că nu sunt invitată să cânt acasă la mine, Tg-Jiu Rovinari... Foarte mulți nici nu ştiau că sunt de acolo, află mereu din Podcast-uri sau emisiuni, pentru că menționez ori de câte ori am ocazia, pe când alți colegi de-ai mei sunt mândria oraşelor lor. Habar nu am cine, cum se ocupă, însă ultima dată când am performat la Tg-Jiu a fost acum mai bine de 2 ani, de Rovinari, nu mai zic...”, a scris Mira, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2023 - 06 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.