Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă, iar Cristiano Ronaldo a transmis și el un mesaj dureros în mediul online despre decesul legendarului fotbalist. Iată ce a transmis acesta!

Pele a murit la 82 de ani

Pele s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, iar tristul anunț a fost făcut chiar pe contul lui de Instagram. Acesta a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume, având milioane de fani în întreaga lume, care acum îi plâng moartea și care sunt în stare de șoc și cărora nu le vine să creadă că legendarul fotbalist nu mai este printre noi. Ultimele săptămâni din viața acestuia nu au fost deloc unele ușoare, din cauza problemelor grave de sănătate cu care s-a confruntat, dar mai ales din cauza faptului că organismul lui nu mai reacționa la chimioterapie.

Cancerul intestinal l-a învins, iar la data de 29 decembrie, legendarul fotbalist s-a stins din viață, după o lună în care a stat internat în spital și a primit îngrijiri paliative destinate pacienților cu boli sau afecţiuni care pot pune viaţa în pericol şi îngrijirea de la sfârşitul vieţii. Familia i-a fost alături în tot acest timp, iar fiica lui a transmis și ea un mesaj dureros în mediul online. Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pelé a fost singurul jucător care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, ridicând trofeul în 1958, 1962 și 1970, fiind numit Jucătorul Secolului de FIFA în 2000.

„Inspirația și dragostea au marcat călătoria Regelui Pele, care a murit în pace astăzi. În călătoria sa, Edson i-a încântat pe toți cu geniul său în sport, a oprit un război, a desfășurat asistență socială în întreaga lume și a răspândit ceea ce el credea cel mai mult a fi leacul pentru toate problemele noastre: dragostea. Mesajul său viu devine o moștenire pentru generațiile viitoare. Dragoste, dragoste și dragoste, pentru totdeauna”, este mesajultransmis pe contul lui Pele de Instagram.

Cristiano Ronaldo a transmis și el un mesaj dureros în ceea ce privește pierderea unui mare fotbalist precum a fost Pele. Este de părere că un simplu rămas bun de la regele fotbalului nu va fi niciodată de ajuns pentru durerea pe care o simte întreaga lume a fotbalului. Fortbalistul a mai zis că Pele a fost o sursă de inspirație pentru mulți oameni și că nu îl va uita niciodată.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„Sentimentele mele cele mai profunde pentru întreaga Brazilie, și, în special, pentru familia domnului Edson Arantes do Nascimento. Un simplu "rămas bun" de la eternul rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea care îmbrățișează întreaga lume a fotbalului în acest moment. O sursă de inspirație pentru atâtea milioane, o referință de ieri, astăzi, întotdeauna. Afecțiunea pe care mi-ai arătat-o mereu a fost reciprocă în toate momentele pe care le-am împărtășit, chiar și de la distanță. Nu te vom uita niciodată și ne vom aminti de tine pentru totdeauna (...) Odihnește-te în pace, regele Pelé”, a scris Cristiano Ronaldo, în mediul online.l


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.