Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, în urmă cu doar câteva ore, motiv pentru care fanii artistei și-au pus tot felul de întrebări pe marginea acestui subiect. Unii nici măcar nu au așteptat declarațiile vedetei, ci au tras repede concluziile că acela este noul ei partener de viață. Care este, de fapt, realitatea!?

Claudia Pătrășcanu a lămurit pe toată lumea

Anul acesta a fost unul care a venit la pachet cu multe schimbări și provocări pentru Claudia Pătrășcanu, care a reușit să divorțeze de Gabi Bădălău, fiind acum din nou o femeie liberă. Artista și-a dorit din tot sufletul lucrul acesta, mai ales că și-a recuperat și numele, dar nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici. Vedeta nu a acceptat niciuna dintre propunerile fostului soț legate de copiii pe care îi au împreună, a preferat să se descurce de una singură și să îi țină pe cei mici departe de probleme.

Având în vedere că este o femeie liberă, are dreptul să facă tot ceea ce își dorește, inclusiv să își refacă viața, dar faptul că a fost surprinsă în compania unui bărbat le-a dat de gândit fanilor. Unii au crezut că este noul ei iubit, motiv pentru care Claudia Pătrășcanu a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații, chiar dacă nu avea nicio datorie în fața urmăritorilor ei. Cântăreața a povestit că a avut un concert în Giurgiu și că de fiecare dată când are un concert departe de Constanța, are un șofer care o însoțește de fiecare dată și anume fiul fostei sale mătuși.

„Am avut o cântare la Giurgiu și la toate cântările pe care le am departe de Constanța și care implică să mă întorc noaptea, eu am un șofer, un băiat care merge cu mine, este băiatul fostei mele mătuși. Noi am crescut împreună, pot să-l numesc ca și fratele meu. E băiatul care merge cu mine, conduce, mă ajută la sunet, ca un tour-manager. Nu e iubitul meu sub nicio formă!, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

Acesta are doar 23 de ani, dar cu toate acestea este persoana care știe să se ocupe cel mai bine de toate lucrurile legate de organizare. Vedeta a mai dat de înțeles că, în momentul în care nu merge la concerte cu trupa, nu are cum să se descurce de una singură, așa că el îi sare în ajutor de fiecare dată. Așadar, bărbatul în compania căruia a fost surprinsă nu este noul ei iubit, ci un prieten de familie care i-a devenit între timp tour-manager.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, dată afară cu copiii din casa fostului soț:...
Claudia Pătrășcanu, dată...

„Este persoana cu care eu în momentul în care am evenimente la drum lung mă însoțește, conduce. Când merg singură fără band la un concert am nevoie să mă ajute cineva, că nu pot să le fac pe toate. E un prieten de familie, m-am născut eu și mama lui avea grijă de mine, era mătușa mea. Mai are și 23 de ani, e copil”, a mai declarat vedeta, pentru sursa menționată mai sus.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.