Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la energia electrică și nu s-a putut abține să nu vorbească despre acest aspect, nefiind prima vedetă care se confruntă cu o asemenea situație. Nu i se pare deloc corect ceea ce i se întâmplă și nici nu are de gând să plătească suma respectivă.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur dupa ce a primit o factură uriașă

Claudia Pătrășcanu este revoltată, după ce s-a trezit cu o factură destul de mare la energia electrică. Artista nu a făcut deloc economie, mai ales că are și doi copii pe care nu îi poate ține în frig, oricât de mari ar fi costurile. Nu este singura vedetă care s-a confruntat de curând cu această situație, alte persoane având mult mai mult de plătit decât ea și au luat atitudine în acest sens. Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și a cerut câteva explicații în acest sens, pe care în mod clar nu le-a primit.

În ultimele luni, tot mai multe persoane primesc facturi prea mari la curent, iar pentru că este prima lună de iarnă, greul d-abia a început pentru multe persoane publice de la noi din țară. De regulă, Claudia Pătrășcanu primea facturi în jur de 200 de lei, iar de curând a primit una de 1700 lei, ceea ce a scos-o din sărite și a făcut-o să transmită un mesaj dur legat de ceea ce i s-a întâmplat. Nu a făcut economie, dar nici nu crede că a consumat atât de mult, încât să fie nevoită să scoată din buzunar atât de mulți bani.

”Crede cineva că va scăpa de facturile exorbitante ale curentului? Nici eu n-am scăpat. Mi-au venit 1700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură. Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău nu va plăti suma respectivă, ci dorește să i se dea niște explicații în acest sens. Mai mult de atât, ea le-a oferit un sfat tuturor oamenilor care trec prin aceeași situație. Mai exact, le-a spus acestora să nu plătească nici eu facturile uriașe la energia electrică, pentru că nu au cum să îi lase fără curent pe toți, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor în legătură cu asta.

Citeste si:
Se scumpește factura la curent. Cât vor plăti românii pentru...
Se scumpește factura la...

”Nu o voi plăti, clar. Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult. Nu plătesc, îi sfătuiesc și pe ceilalți să nu plătească, să vedem ce se va întâmpla, că fără căldura nu ne vor lăsa”, a mai zis vedeta, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.