Copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău rămân cu mama lor, în urma deciziei pe care au luat-o judecătorii, la scurt timp după ce aceștia au semnat actele de divorț.M ama lor a povestit, într-un interviu acordat de curând, cum au reacționat micuții, când au auzit că vor rămâne cu mama lor la Constanța.

Claudia Pătrășcanu, despre decizia instanței

Decizia judecătorilor a determinat-o pe fosta soție a lui Gabi Bădălău să meargă în fața unei biserici și să sărute pământul, acesta fiind modul ei de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru faptul că întregul coșmar a ajuns la final și că micuții au rămas la ea. A luptat din greu pentru băieții pe care îi are împreună cu bărbatul de care s-a chinuit trei ani să divorțeze, iar la final a sperat că se va face dreptate în acest caz, ceea ce i s-a și întâmplat.

“De bucurie, după ce am aflat decizia instanței, am mers în fața bisericii și am sărutat pământul. Nu mi-a păsat că mă vede lumea, acesta a fost modul meu de a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.”, a zis Claudia Pătrășcanu, pentru fanatik.ro.

Artista a primit mai multe oferte din partea lui Gabi Bădălău care și-a dorit ca băieții pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu să se mute alături de mama lor în Capitală. I-a propus acesteia să îi cumpere o casă în orice zonă din București pentru a-i înscrie la o școală privată și chiar s-a oferit să le angajeze și o bonă. Așa cum era de așteptat, vedeta nici nu a vrut să audă propunerile lui și a rămas cu cei mici în Constanța.

Mai mult de atât, într-un interviu pe care ea l-a acordat recent, a precizat că micuții lor s-au bucurat enorm pentru faptul că vor rămâne cu mama lor. Aceștia au știut mereu ce se întâmplă cu părinții lor și chiar au făcut niște ședințe la psiholog, unde le-a fost explicat totul pe înțelesul lor, atât cât a considerat ea că este nevoie. Ei aveau momente în care îi puneau întrebări legate de subiect mamei lor, iar ea reușea mereu să le ofere cele mai bune răspunsuri.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

“Copiii mei au știut ce se întâmplă, au fost implicați, au făcut acele ședințe la psiholog, la cererea tatălui lor, iar eu am fost de părere că trebuie să știe tot ce se întâmplă. Le-am explicat pe înțelesul lor, atât cât am considerat că este nevoie, iar când au aflat decizia instanței au reacționat foarte frumos.

Au început să strige `Uraaa, rămânem la mami!`. Aproape zilnic mă întrebau despre acest domiciliu”, a mai vedeta.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.