Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la final, deoarece instanța a luat decizia finală în ceea ce privește custodia celor doi copii, după ce aceștia au încercat în egală măsură să o obțină.

Războiul dintre foștii soți a ajuns la final

Ultimii ani din viața foștilor soți, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, au fost unii extremi de grei din multe puncte de vedere. Aceștia s-au prezentat în repetate rânduri în fața instanței pentru a reuși să divorțeze, dar procesul s-a desfușurat pe o perioadă lungă de timp, deoarece au existat tot felul de neînțelegeri și declarații pe care le-au dat unul împotriva celuilalt și d-abia anul acesta au semnat actele de divorț, spre bucuria artistei care nu mai putea îndura tot acest greu.

Ei bine, după reușita aceasta, a mai urmat o luptă între cei doi și anume cea pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună și care a durat mai puțin decât credea toată lumea. Gabi Bădălău i-a propus fostei sale soții să se mute în București, s-a oferit să le cumpere o casă, să le ia o bonă și să se ocupe de orice alt aspect legat de copiii lor, doat că ea a refuzat fără să se gândească de două ori. De asemenea, bărbatul a precizat că i se pare un lucru normal ca ei să trăiască alături de ambii părinți, nu doar cu mama lor în Constanța, unde vedeta este stabilită acum.

"Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.
Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (...) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți."
, a declarat Gabi Bădălău zilele trecute, conform spynews.ro.

În ciuda eforturilor pe care le-a depus Gabi Bădălău, instanța a luat o altă decizie decât cea la care spera el și anume a decis ca micuții să rămână în grija mamei lor. Momentan, niciunul dintre ei nu a oferit declarații în acest sens, dar după primirea ofertei din partea fostului soț, artista a precizat clar că el ar trebui să înțeleagă faptul că nici ea, nici copiii ei nu sunt obiecte pe care el să le poată cumpăra, așa cum face de regulă cu tot ceea ce îl înconjoară.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

”El e obișnuit să tot cumpere așa, să cumpere oamenii. Gabi nu înțelege un lucru, că nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, nu suntem de vânzare. Nu știu ce tranzacții vrea să facă Gabi, cred că din 2019 tot zice că le cumperă casă copiilor, nu s-a întâmplat niciodată lucrul acesta. Au fost doar vorbe și de ochii lumei și a presei”, a declarat la rândul ei vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.