Claudia Pătrășcanu nici nu a vrut să audă de ideea fostului ei partener de viață, Gabi Bădălău, de a se muta în București alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Decizia ei fiind astfel fermă, nici reacția dură a bărbatului nu a întârziat să apară.

Gabi Bădălău, dur în privința deciziei fostei sale soții

După o vreme îndelungată în care s-au plimbat prin tribunale pentru a divorța, zilele trecute Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reușit să semneze mult așteptatele acte de divorț. Fericită că și-a putut recupera numele și că este o femeie liberă din toate punctele de vedere, artista nu a dat prea multe detalii despre ceeea ce s-a întâmplat, ci a scos în evidență că are nevoie de o perioadă de odihnă alături de copiii ei, în care să se bucure de timp de calitate petrecut împreună, departe de agitație, ceea ce s-a și întâmplat, pentru că imediat după aceea vedeta a mers la cei mici, în Constanța.

Războiul dintre cei doi foști nu a luat, totuși, sfârșit. Aceștia s-au revăzut din nou la tribunal, în cursul zilei de astăzi, de unde se pare că au ieșit nu tocmai cu zâmbetul pe buze. În instanță, afaceristul i-a propus fostei partenere să se mute în Capitală cu cei mici, pentru a fi mai ușor pentru amândoi, iar a refuzat ideea respectivă de capătul locului, fără se gândească prea mult. Așa cum era de așteptat, Gabi Bădălău nu s-a dat bătut ușor, iar după ce a ieșit din sală a dat câteva declarații dure despre Claudia Pătrășcanu.

Acesta este de părere că adevăratul motiv pentru care vedeta nu vrea să țină cont de cerința este că are un iubit în Constanța, acolo unde locuiește alături de cei mici. De asemenea, afaceristul s-a oferit să îi cumpere chiar el un apartament artistei în orice zonă a Bucureștiului în care și-ar dori să stea. Tot el a zis că ar fi dispus să îi ia o mașină, să angajeze o bonă, dar și să îi ofere banii necesari pentru a se ocupa de creșterea copiilor.

”Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (...) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a declarat Gabi Bădălău, pentru spynews.ro.


”Nici măcar casa nu o iau pe numele meu, ci pe numele ei, dar să nu o vândă, bineînțeles. Găsim o clauză la un avocat, la un notar, plătesc eu școlile și absolut tot. În București, Pipera, în zona de nord, unde vrea ea. Să intre pe un site de specialitate, să-și ia o casă și mergem împreună la vizionări și am cumpărat-o. Vrea copiii la școală la Cambridge, la școala francează, imediat mă duc și plătesc un an pentru ambii copii. Îi plătesc bone, întreținere și îi dau și bani de cheltuială, atât vreau, să am copiii lângă mine. Ce e anormal ca îmi doresc asta, că lupt pentru copiii mei”, a mai spus el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.