Mihai Bendeac s-a confruntat cu mai multe probleme serioase din cauza faptului că a abuzat de substanțele interzise, dar și de alcool. Finalul anului l-a făcut pe fostul jurat de la iumor să privească în spate și să se gândească la cât de mult a avut de suferit din cauza viciilor sale.

Mihai Bendeac, despre problemele cu care s-a confruntat

Mihai Bendeac se află pe lista celor mai iubiți actori de la noi din țară, are mii de fani care îl urmăresc în mediul online și care s-au întristat extrem de tare în momentul în care acesta a renunțat la proiectul iUmor, după ani buni în care s-an aflat în juriu. Mulți se uitau, doar de dragul lui și s-au declarat dezamăgiți de decizia lui. Faptul că nu mai este pe micile ecrane l-a determinat pe actor să se mute în mediul online, unde ține legătura cu admiratorii și unde a început să facă live-uri în care își deschide inima în fața lor și le spune tot ceea ce are pe suflet.

De exemplu, de curând, Mihai Bendeac a vorbit despre consecințele pe care le-a avut asupra lui consumul în exces de substanțe interzise, de alcool, dar și de tot felul de pastile. Fostul jurat de la iUmor le-a spus fanilor că încă de pe vremea când avea 22 de ani, el nu mai poate dormi fără a lua somnifere. Așadar, are 14 ani de când a început să le ia noapte de noapte, pentru a se putea odihni și nu îi este deloc ușor.

Mai apoi, a apelat la ajutorul altor pastile, a substanțelor interzise pentru a se simți bine și pentru a da randament în fiecare zi, ceea ce nu l-a ajutat deloc. Ajunsese într-un punct al depresiei în care nici măcar nu mai avea puterea de a se ridica din pat. Cel mai probabil, a decis să discute despre acest subiect sensibil, pentru ca lumea să nu îl ia drept exemplu.

”De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată. Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul… După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm.

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că...
Tavi Clonda, declarații după...

Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a declarat Mihai Bendeac, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.