Mihai Bendeac a făcut câteva Story-uri, pe contul lui oficial de Instagram, în care a vorbit despre unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și anume nimeni altul decât Fuego. Iată ce a zis actorul, în fața tuturor celor care stau zilnic cu ochii pe ei.

Mihai Bendeac, părere sinceră despre Fuego

Mihai Bendeac este extrem de sincer, ori de câte ori este nevoit să își dea cu părerea desre cineva anume sau despre un subiect viral, într-un anume punct. Actorul este genul acela de om care nu dă doi bani pe ceea ce afirmă gurile rele despre el și nici pe faptul că, de cele mai multe ori, apar persoane care sunt împotriva spuselor sale, deși poate intențiile lui nu au fost tocmai unele bune. Fostul jurat de la iUmor încearcă pe cât posibil să fie activ și pe rețelele sociale, unde mii de oameni sunt curioși să audă ce are de zis.

Ei bine, recent, acesta a reușit să își ia din nou prin surprindere comunitatea și a postat câteva cuvinte despre unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și anume Fuego. Mihai Bendeac a început prin a le spune fanilor săi că sunt artiști precum Ștefan Bănică Jr., Andra, Delia, Florin Salam, Loredana și Fuego care atunci când urcă pe scenă fac un show cum nu s-a mai văzut și îi lasă muți de uimire pe toți cei prezenți acolo. De asemenea, un alt lucru important pe care l-a remarcat este faptul că are un markenting foarte bun, semn că oamenii din echipa lui își dau toată silința ca lucrurile să iasă ca la carte.

„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români - Fuego, Ștefan Bănică Jr., Loredana, Andra, Delia, Florin Salam - care pe scenă ... stai cuminte că se dă cu praf de liniște. Dar în același timp mă uitam la construcțua din jurul lui Fuego și mi se pare. Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial.”, a zis actorul, pe Instagram.

Mai mult de atât, fostul jurat de la iUmor le-a arătat fanilor lui și câteva secvențe din timpul unui concert pe care Fuego l-a susținut și a dorit să scoată în evidență faptul că el este pentru toată lumea și că va rămâne o legendă. Crede și că este ceva religios în imaginea lui și îl respectă pentru asta.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

„Îmi vine să plâng la mormânt străin (...) E șmecher omul. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială .... și toate chestiile astea sunt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori. A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atâtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cât a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate. (...) Omul este o legendă, nu glumesc. Este absolut genial.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.