Theo Rose este una dintre vedetele care fac parte din juriul acestui sezon al emisiunii Vocea României. Deși este mândră, bucuroasă și recunoscătoare pentru faptul că face parte din echipa Pro TV, a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre acest show de talente.

Theo Rose, despre Vocea României

Theo Rose este jurată la Vocea României, unde împarte scaunul cu Smiley, căruia îi este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, dar și pentru toate lucrurile pe care a reușit să le învețe de la el, de când sunt colegi în cadrul emisiunii. Artista a recunoscut că nu a luat foarte în serios casting-ul pentru a primi rolul de jurat, la care au participat nume mari din industria muzicală și nu crede că prezența ei acolo este o validare a vocii sale. Din punctul ei de vedere nu doar vocea contează pentru a câștiga marele premiu, ci sunt multe alte lucruri care sunt luate în considerare.

„Nu știu dacă prezența mea la Vocea e o validare a vocii mele. Vorbim de un show, pe lângă voce, la Vocea României doar vocea contează, însă niciodată nu e așa, știi, nu contează doar vocea nici ca să câștigi vocea, nici pentru a câștiga premiul cel mare. Nu contează vocea nici ca să fii în juriu. Eu m-am dus într-o glumă la casting”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Mai apoi, vedeta a vorbit despre responsabilitățile care au apărut odată cu trecerea anilor, dar și despre faptul că s-a maturizat. Crede, de asemenea, despre cariera sa că va fi una de lungă durată, deoarece vor exista mereu lucruri noi care să o provoace și nu s-a gândit nici măcar o secundă la faptul că un copil va sta în calea sa. Mai mult de atât, consideră că băiețelul pe care îl va aduce pe lume o va împlini din toate punctele de vedere, deși poate va avea momente în care nu îi v a fi ușor și îl va lua cu ea la concerte.

„M-am maturizat, că sunt multe responsabilități. Am mulți oameni după mine. Am ditamai trupa. Răspunzi cumva pentru oamenii ăștia și atunci nu-ți permiți să fii neserios. Nici nu poți să te gândești la munca asta ca fiind ceva pe termen scurt. Cred doar că o să găsesc tot timpul lucruri care să mă provoace. De terminat, nu cred că se va termina asta pentru mine. Nu mă văd făcând altceva.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Apar foarte mulți oameni care au un succes de moment, dar se întâmplă asta pentru că nu au fost pregătiți pentru asta și s-au trezit într-un punct în care au avut succes. Dacă muncești pentru asta de când ești mic, nu mai vezi succesul ca fiind sclipiciul. Știu că sunt oameni care mă urmăresc. Știu că trebuie să răspund pentru ceea ce scot pe gură. De multe a trebuit să-mi dau seama singură”, a mai zis artista.

În cadrul podcast-ului, viitoarea mămică a făcut o serie de dezvăluiri despre lucruri pe care nu le-a mai adus în discuție până acum. De exemplu, artista este foarte apropiată de admiratorii și stă de vorbă cu aceștia, ori de câte ori are ocazia, face poze și realizează că nu doar oamenii au lucruri să îi transmită, ci și ea la rândul lor.

Citeste si:
„Bravo, ai stil!” 2023 se va difuza pe un alt canal. Când începe...
„Bravo, ai stil!” 2023 se va...

„Nu sunt o tipă a anturajelor. Sigur că suport mulți oameni. Eu mă opresc din om în om și când merg la mall. Oamenii au chestii să îți spună. Ai să râzi, și tu ai chestii să le spui. Eu am niște prietenii vechi, sunt oameni în echipa mea, trupa, a doua mea familie, cu ei plec peste tot și ei îmi sunt alături”, a adăugat Theo Rose.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.