Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul copilului, prin intermediul unei postări pe care frumoasa artistă a făcut-o pe Instagram. Viitoarea mămică și-a dorit ca, de data aceasta, fanii ei din mediul online să afle chiar de la ea lucruri din viața lor.

Theo Rose a dat vestea cea mare despre sexul copilului

Theo Rose este însărcinată pentru prima dată cu partenerul ei de viață, Anghel Damian, bărbatul de care s-a îndrăgostit după ce s-a despărțit de Alex Leonte, cel alături de care a petrecut mai bine de cinci ani din viață. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul și chiar dacă nu a trecut prea mult timp de când sunt împreună, lucrurile în relația lor au evoluat foarte repede în relația lor, iar anul viitor, vor deveni părinți pentru prima dată și nimic nu se compară cu această bucurie, în cazul lor.

Chiar și artista a povestit că este nerăbdătoare ca bebelușul ei să vină pe lume, să aibă grijă de el și să își ia rolul de mamă în serios. Theo Rose este o mare iubitoare de copii, iar faptul că va avea și ea unul este cel mai frumos lucru care i s-ar fi putut întâmpla, ba chiar este convinsă că în felul acesta va scăpa și de anxietate, fiindcă nu va mai avea timp să se preocupe de starea ei de bine, ci va va fi nevoită să își supraveheze copilul la orice pas, să nu i se întâmple nimic rău, mai ales în prima parte a vieții sale când are cea mai mare nevoie ca părinții lui să îi fie aproape.

Multă lume a fost curioasă să afle sexul copilului, iar seara trecută regizorul și actrița din Clanul au dezvăluit lucrul acesta, prin intermediul unei postări pe care ea a făcut-o pe contul său oficial de Instagram. Theo Rose și-a dorit, ca de data această dată, oamenii care îi apreciază să afle chiar de la ei faptul că vor deveni părinții unui băiețel. De asemenea, a promis că le va mai povesti fanilor despre cele întâmplate în cursul zilei de astăzi.

„De data asta aflati de la noi♥️. Maine va aratam mai multe de aici😘 Multumim tuturor!🙏🏽”, a scris Theo Rose, pe contul ei de Instagram.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.