Theo Rose le-a vorbit pentru prima dată fanilor ei despre poftele pe care le are în sarcină, direct pe contul ei de Instagram. Vedeta s-a enervat foarte tare, pentru că nu a putut să își comande ceea ce își dorea și a transmis și un mesaj în acest sens.

Theo Rose, despre poftele din sarcină

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, de când a rămas însărcinată pentru prima dată. Nu se teme deloc de toate schimbările care vor avea loc în viața sa, ba chiar este nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată copilul în brațe și să aibă grijă de el. Artista a iubit dintotdeauna copiii, iar faptul că va deveni și ea mamă la rândul ei este o bucurie atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie. De când a aflat vestea cea mare, toți sunt mai atenți cu ea și încearcă să o protejeze, iar asta îi place la nebunie, mai ales că s-a neglijat destul de mult și a muncit până la epuizare pentru visurile sale.

Seara trecută, ea și partenerul ei de viață au dat o petrecere, unde au aflat sexul copilului, iar artista a fost extrem de fericită să afle faptul că va aduce pe lume un băiat, pentru că este chiar ceea ce și-a dorit. Nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini de la eveniment, în care se observă foarte clar cât de emoționați au fost artista și partenerul ei de viață.

După ce în urmă cu câteva zile, le-a povestit fanilor ei că trece prin tot felul de stări din cauza sarcinii și a avut necoie de perfuzii pentru a se repune pe picioare, recent le-a spus și la ce a poftit. Aflată pe platourile de filmare, într-o pauză, vedeta a avut poftă să mănânce niște pizza, dar pentru că s-a aflat în Ștefănești, nimeni nu a dorit să îi livreze. Theo Rose le-a zis celor care o urmăresc să nu mănânce de la pizzeria cu pricina, deoarece oamenilor respectivi nu le pasă de gravide.

„Pentru toate pizzeriile din Ștefănești la care am sunat că vreau și eu o pizza că sunt însărcinată și mi-e poftă, au spus că nu-i interesează, da? Atât am vrut să spun, să nu mâncați de la pizzerie din Ștefănești că nu le pasă de gravide.”, a povestit Theo Rose, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.