Antonia a luat o decizie foarte importantă pentru cei doi băieți ai săi și ai lui Alex Velea, Akim și Dominic. Vedeta a vorbit despre acest subiect, într-un interviu pe care l-a acordat recent, unde în plus a mai vorbit și despre ceea ce își dorește de Crăciun.

Antonia, decizie importantă pentru copiii ei

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți de care sunt mândri și cărora încearcă să le ofere o viață bună și o educație aleasă. În acest sens, artiștii au luat o decizie extrem de importantă, pentru că vor ce e mai bun pentru micuții lor care cresc văzând cu ochii și care le calcă pe urme. Akim și Dominic sunt niște artiști în devenire și au deja fanii lor, deși în ultima vreme, mama lor nu îi mai postează atât de des pe internet.

De curând, frumoasa artistă a vorbit despre cei mici, în cadrul unui interviu. Aceștia sunt acum la o școală privată, într-un loc despre care vedeta a auzit numai lucruri bune din partea prietenelor sale care au la rândul lor copii acolo și care au fost foarte mulțumite de felul în care micuții lor au fost tratațil. De asemenea, partenera de viață a lui Alex Velea este extrem de fericită pentru faptul că băieții ei învață multe lucruri în școala respectivă și nu oricum, ci într-un mod plăcut. Acum, își pregătesc scrisorile pentru Moș Crăciun, iar artista a dezvăluit că dacă au fost cuminți, vor primi tot ceea ce își doresc.

Luan decembrie nu este una specială pentru Antonia și pentru întreaga ei familie doar datorită sărbătorilor de iarnă, ci și datorită faptului că Akim și Dominic sunt născuți în ultima lună din an și, cel mai probabil, vor avea parte de petreceri alături de prietenii lor și se vor distra pe măsură, așa cum se întâmplă în fiecare an. De Crăciun, Antonia nu își dorește nimic în mod special, ci vrea să fie surprinsă de toți cei dragi.


„Copiii sunt bine, la școală împreună. Sunt la o școală privată, un loc despre care am avut feedback foarte bun de la prietene care au avut copiii acolo. În plus, pe lângă faptul că învață atât de multe lucruri într-un mod plăcut și că se simt bine alături de colegii lor, este esențial pentru noi ca părinți să credem că a fost o decizie corectă. Copiii urmează să pregătească scrisorile pentru Moș Crăciun și dacă au fost cuminți, cu siguranță, vor primi tot ce își doresc”, a declarat Antonia, pentru unica.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.