Antonia nu este doar foarte apreciată pentru frumusețea ei, dar și criticată de alte femei despre care partenera lui Alex Velea crede că sunt doar invidioase. Cântăreața a făcut o postare în acest sens și le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre persoanele care deși în față dădeau de înțeles că o apreciază, în realitate lucrurile nu au stat niciodată în felul acesta.

Antonia, despre criticile primite de-a lungul carierei sale

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. Acest lucru nu i-a adus, de-a lungul carierei sale, doar aprecieri așa cum ar crede mulți, ci și foarte multă invidie din partea unor persoane la care, cel mai probabil, nu s-ar fi așteptat. Partenera de viață a lui Alex Velea a avut parte de un moment de sinceritate, în fața oamenilor care o urmăresc în mediul online, povestindu-le acestora despre persoanele care în față dădeau impresia că o apreciază, dar care erau invidioase pe ea, de fapt.

Cântăreața a început prin a da de înțeles că, în viața sa, a cunoscut femei care o urăsc, care se afișează cu atitudine încrezătoare în fața sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar care nu sunt impresionate de nimeni și de nimic. Ea a mărturisit că a stat și de vorbă cu unele dintre acestea și că i se pare amuzant felul în care se prefac de fiecare dată, considerând că în cazul lor, aceasta este o problemă reală.

Mai mult de atât, ea a explicat că în trecut era cumva afectată de toate aceste lucruri, dar că odată cu maturizarea și-a dat seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru ea și nu a mai pus la suflet toate lucrurile rele. Antonia s-a confruntat cu asemenea situații încă de pe vremea când era în liceu, dar în timp a început să îi pară rău de femeile care o invidiau și să realizeze că, de fapt, această atitudine spune multe doar despre ele și nu ar trebui să o afecteze pe ea în mod direct.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade indivia. Aceasta este problema reală.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele.”, a scris Antonia, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.