Antonia a primit un rol în filmul „Haită de Acțiune” și este foarte fericită pentru faptul că face parte din acest proiect, despre care a dat o serie de detalii semnificative în cadrul unui interviu pe care l-a acordat. Admiratorii cântăreței sunt foarte mândri de ea și, în același timp, foarte nerăbdători să o vadă pe marile ecrane.

Antonia, despre rolul din „Haită de Acțiune”

Antonia este o cântăreață apreciată de foarte multă lume și se descurcă de minune când este pe scenă, dar nu mulți dintre fanii ei se așteptau să o vadă pe marile ecrane. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a primit un rol extrem de important în filmul „Haită de Acțiune”, despre care a afirmat că este unul dintre cele mai proiecte din viața sa. Are mari emoții în ceea ce privește rolul de polițistă pe care îl interpreatează, dar admiratorii ei au mare încredere în ea și sunt de părere că se va descurca de minune, ba chiar i-au promis că o vor urmări la cinema.

Pentru partenera de viață a lui Alex Velea a fi în fața camerelor de filmat este un lucru obișnuit, pentru că face acest lucru de o viață, dar faptul că va apărea în filmul „Haită de Acțiune” este ceva cu totul și cu totul nou pentru ea și chiar dacă are emoții, va încerca să își facă treaba de minune. De asemenea, are parte de susținere din partea celor dragi, care îi dau mare încredere și ea și se pare că se acomodează deja, pas cu pas, cu rolul pe care l-a primit.

Ei bine, deși fanii sperau să o vadă într-un rol pozitiv, situația nu este deloc așa. Cântăreața interpretează o polițistă rea, rol despre care a dat mai multe detalii într-un interviu pe care l-a acordat de curând. Antonia este foarte entuziasmată pentru faptul că face parte din echipă și fiind primul film în care primește un rol atât de mare, consideră că este o provocare pentru ea, dar și o onoare pentru faptul că are ocazia să joace alături de nume mari din industria filmului. În același timp, ea speră să se ridice la nivelul așteptărilor și a promis că va da și mai multe detalii despre ceea ce i se întâmplă pe platourile de filmare, în viitorul apropiat.

Citeste si:
Asociația Montană Carpați lansează proiectul "Plasticul apă nu se...
Asociația Montană Carpați...

„Sunt super entuziasmată că sunt parte din cast-ul filmului «Haita în acțiune», e primul film în care voi avea un rol mai lung și e o provocare. În același timp, sunt și onorată că lucrez cu nume mari din industria filmului, dar și mulțumesc încă o dată pentru încredere, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Rolul meu va fi de polițistă badass…și mai multe nu vă pot spune încă.
Dar urmăriți-mă pe Instagram și pe mine (n.r. @antonia) și contul @haitadeactiune pentru update-uri de pe set. În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.