Theo Rose este nerăbdătoare să devină mamă, iar în podcast-ul moderat de către Radu Țibulcă face o serie de dezvăluiri despre această perioadă din viața sa. Cântăreața este extrem de fericită, iar acest lucru se poate citi și pe chipul ei. Episodul în care apare artista va avea premiera pe data de 22 decembrie, dar deja a fost postat un teaser, în care vorbește despre sarcină.

Theo Rose, fericită că va deveni mamă

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, de care s-a îndrăgostit la scurt timp după separarea de fostul ei iubit, Alex Leonte. Deși sunt împreună de câteva luni, lucrurile în relația lor evoluează destul de repede, au planuri serioase de viitor și vor deveni părinți în 2023, ceea ce o încântă în adevăratul sens al cuvântului pe frumoasa artistă.

În cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă, pe care fanii îl pot urmări în premieră pe data de 22 decembrie, Theo Rose a povestit că este foarte fericită pentru faptul că este însărcinată și că va avea un copil anul viitor, mai ales că este o mare iubitoare de copii și, în plus, știe sigur că lucrul acesta o va împlini în totalitate. În această perioadă din viața sa, toată lumea încearcă să o protejeze, dar după cum a zis chiar ea, lucrul acesta nu s-a întâmplat până acum, iar asta îi place.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și despre asta este anxietatea mea”, a declarat Theo Rose, podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Mai mult de atât, Theo Rose crede că în momentul în care va veni pe lume copilul ei, nu se mai confrunta cu anxietatea, deoarece toată atențian va fi concentrată asupra celui mic. Înainte, se gândea foarte mult la ea, la tot ceea ce i s-ar fi putut întâmpla și la cât de rău îi era, dar știe că odată cu nașterea copilului, toate grijile legate de ea vor dispărea, fiindcă va trebui să fie atentă la orice pas făcut de copilul ei și al lui Anghel Damian. Cel mai important este faptul că vedeta nu este singură, ci are alături mulți oameni dragi care o ajută și care au grijă să o protejeze.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Fanii cântăreței sunt nerăbdători să vadă ce dezvăluiri va mai face frumoasa artistă în cadrul filmării respective, dar mai au puțin de așteptat pânâ când îl vor putea urmări integral.

„Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.