Theo Rose și mama ei au fost deranjate de declarațiile lui Carmen Harra legate de relația cântăreței cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. După ce a urmărit ce au zis acestea, clarvăzătoarea nu s-a putut abține să nu reacționeze în acest sens și a făcut câteva afirmații dure.

Carmen Harra, noi declarații despre Theo Rose

Zilele trecute, Carmen Harra a făcut câteva declarații dure despre Theo Rose și partenerul ei de viață, Anghel Damian. Aceasta a declarat despre cei doi îndrăgostiți că, de fapt, nu sunt suflete pereche și că relația lor este una sortită eșecului, comparându-i pe cei doi cu Andreea Bălan și George Burcea. Iubirea a fost una puternică și în cazul lor, mai apoi s-a consumat destul de repede, au decis să se despartă, iar cântăreața a rămas mamă singură cu doi copii. De asemenea, Carmen Harra a dat de înțeles că este de părere că vedeta s-a grăbit să rămână însărcinată, doar că nu realizează lucrul acesta pe moment.

Așa cum era de așteptat, declarațiile sale au ajuns atât la Theo Rose, cât și la familia acesteia. Vedeta nu s-a putut abține să nu facă o serie de comentarii în acest sens, considerând că nu este nimic greșit în ceea ce face și că este dreptul ei să aleagă, nimeni nefiind în măsura să decidă în locul ei. Fanii acesteia din mediul online au fost de acord cu ea, iar Carmen Harra nu s-a pututn abține să nu îi dea replica.

Femeia a precizat, încă de la bun început, faptul că nu are nici cea mică idee cine este Theo Rose, că nu vorbește neîntrebată și nici nu este clarvăzătoare, așa cum spune lumea despre ea. Carmen Harra a zis că este, de fapt, cântăreață, că are 10 albume înregistrate și trei CD-uri în America, dar și că este scriitor american, având până la momentul actual 11 cărți publicate și traduse în zeci de limbi. În plus, a precizat că are emisiunile sale de radio, articolele pe care le scrie apar în toată presa mondială și că menirea ei este să ajute oamenii cu informații, să promoveze spiritualitatea și să anticipeze evenimente care pot fi schimbate, iar lui Theo Rose i-a dorit să aibă un palmares similar, când va ajunge la vârsta sa.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

“Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătore. Sunt cântăreață, (am înregistrat 10 albume discografice) și 3 CD uri în America, ultimul în 2019 lansat la Londra, sunt scriitor american (am scris 11 cărți publicate în America, unele traduse în zeci de limbi).

Am emisiunile mele de radio în America săptămânal, apar la emisiuni de televiziune în toată lumea pe diferite teme. Articolele mele apar în toată presa mondială. (Daily Mail, New York Post, Huffington Post etc). Menirea mea este să ajut oameni cu informații, să promovez spiritualitate și să anticipez evenimente care pot fi schimbate. Vorbesc în calitate de psiholog și expert în relații umane! Îi doresc lui Theo să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea.”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2022 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.