Theo Rose le-a vorbit fanilor ei despre declarațiile pe Carmen Harra le-a făcut pe internet despre ea și despre partenerul ei de viață, Anghel Damian. Artista este foarte supărată pentru faptul că o persoană pe care nu o cunoaște și care nu știe nimic despre ei a făcut asemenea afirmații. Iată ce le-a zis fanilor.

Theo Rose, despre declarațiile făcute de Carmen Harra

Carmen Harra a făcut o serie de declarații despre relația lui Theo Rose cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Femeia consideră că această relație este una destinată eșecului, așa cum a fost și în cazul Andreei Bălan cu fostul ei soț, George Burcea. De asemenea, aceasta a spus că artista este o persoană foarte frumoasă și de nota 10, doar că nu este cu bărbatul potrivit, deoarece el își dorește să ajungă tot mai sus în carieră și vor întâmpina anumite probleme în ceea ce privește comunicarea dintre ei și le va fi foarte greu să ajungă la un punct comun, într-un anumit moment al vieții lor, ceea ce va duce în mod inevitabil la despărțire.

La un moment dat, se pare că toate comentariile respective au ajuns și la mama cântăreței care, cel mai probabil, i-a luat apărarea fiicei sale prin intermediul unor comentarii. Toate lucrurile care au apărut pe internet despre acest subiect au deranjat-o pe frumoasa artistă, care a simțit nevoia să le vorbească fanilor despre asta, pe contul ei oficial de Instagram.

Theo Rose nu s-ar fi enervat atât de tare, dacă nu ar fi fost și mama ei implicată în acest subiect. Artista nu crede că oamenii au dreptul să discute despre deciziile pe care le-a luat, iar fanii ei sunt de părere că are dreptatate în acest sens, pentru că doar ea are dreptul să decidă ceea ce își dorește să facă în viață. Mai mult de atât, a încercat să lămurească pe toată lumea în ceea ce privește cearta mamei sale cu Carmen Harra, spunând că în realitate aceasta nu a existat.

”Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. (…) Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.