Mama lui Theo Rose a pus-o la zid pe Carmen Harra, după ce în urmă cu câteva zile clarvăzătoarea a zis că relația fiicei sale cu Anghel Damian este sortită eșecului, la fel cum a fost și cea dintre Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea.

Mama lui Theo Rose și-a apărat fiica

În urmă cu câteva zile, Carmen Harra a făcut câteva declarații dure despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. Femeia a spus, fără să stea prea mult pe gânduri, faptul că artista este o femeie talentată, frumoasă și bună la suflet, în timp ce partenerul ei de viață este foarte independent, își dorește să își construiască o carieră și chiar va reuși. Mai apoi, a comparat relația lor cu cea dintre George Burcea și Andreea Bălan, fiind una în care cei doi se atrag, se iubesc la nebunie și sunt buni unul cu altul, doar că nu va supraviețui. Din punctul ei de vedere, în cuplul lor există multe probleme legate de compatibilitate pe care dacă nu au tăria necesară, nu vor reuși să le depășească.

Carmen Harra a mai zis și că actrița și regizorul nu sunt suflete pereche, au probleme serioase de comunicare și nu sunt nici compatibili, moment în care mama cântăreței a luat foc și a sărit în apărarea fiicei sale. Femeia are o părere bună despre iubitul lui Theo Rose, este fericită că fiica sa a găsit un bărbat care să o iubească și care are grijă de ea așa cum o face regizorul serialului Clanul și, cel mai probabil, se gândește că oamenii sunt doar invidioși și de aceea vorbesc atât de urât despre o relație atât de frumoasă.

Clarvăzătoarea nu a fost deloc de acord cu spusele mamei artistei, așa că a mai făcut o serie de declarații despre relația aceasta. Femeia crede că antrenoarea de la „Vocea României” și iubitul ei nu vor fi împreună pentru prea multă vreme și nu are de gând să își schimbe opinia, doar că pentru alții nu sunt de acord cu ea.


„Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunoscută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea. (…) Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei”, a spus Carmen Harra, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.